Pikkujoulut meets Dejojen ystävänpäivä

Julkaistu 28.02.2018 20:37
Déjà-Vu viettää suurimman osan ajastaan yhdessä treeneissä tai keikoilla, joten kun vihdoin pääsemme kokoontumaan yhteen vapaa-ajan merkeissä, ei meitä voi pysäyttää! Koska loppuvuotemme oli taas tuttuun tapaan keikkojen täyttämä, jouduimme siirtämään perinteiset pikkujoulumme alkuvuodelle. Lähes kaikki tanssijamme ja promoottorimme pääsivät paikan päälle viime viikonloppuna ja meidät kyllä kuuli ja näki minne vain menimmekin. Lue lisää, mitä kaikkea pikkujouluihimme kuului!

Tämän vuoden pikkujoulut olivat osuuskuntamme jäsenien Janniinan ja Hannan suunnittelemat - vai pitäisikö sanoa juonimat. Vain pieniä tiedon hippusia tihkui muille ryhmän jäsenille ennen pikkujouluja, ja nekin tiedot lähinnä lipsahduksina. Ennen juhlia saimme vain listan tarvittavista asioista;

deja-vu-pikkujoulut-03b.png

Kokoontumispaikkanamme lauantaiaamupäivänä toimi Vantaan HopLop. Hämmentynyt porukka nuoria naisia kerääntyi HopLopin aulaan ja hämmentyneitä katseita satoi myös meitä kohti. Pienen pohdinnan jälkeen alkoi käydä selväksi, että meitä oli viilattu linssiin pahemman kerran! Onneksi joukon johtajamme tulivat ohjaamaan meidät sopivampaan kohteeseen; Elixia Flamingoon, jossa meidän ihana tanssijamme Suski ohjasi meille rauhoittavan Pilates-tunnin.

deja-vu-pikkujoulut-04.png

Suskilla on vuosikymmenen kokemus tuntien ohjaamisesta, ja sen kyllä huomaa!

deja-vu-pikkujoulut-06.png

Fiilis treenin jälkeen!

Tämän vuoden pikkujoulujen teema oli toinen juhlapäivä; ystävänpäivä. Teema näkyi myös tekemisessä, sillä sen sijaan että olisimme juosseet ympäri kaupunkia erilaisen tekemisen merkeissä, keskityimme mieluummin rentoutumiseen ja yhdessä olemiseen. Siirtymä Elixiasta Flamingon kylpylään oli onneksi hyvin lyhyt, ja seuraavat tunnit vietimmekin kelluen kylpylän puolella. Sanomista ei onneksi tullut vasta kuin saunassa kun viisitoistapäinen laumamme kiersi kaikki saunat läpi. Unohdimme, että suomalaisessa saunassa pitää olla hiljaa - sori?

Illaksi suuntasimme erään tanssijamme uuteen kotiin ja ohjelmassa oli muun muassa ruoanlaittoa, kuplivaa sekä Heikoin Lenkki! Jokaiseen illanviettoomme kuuluu myös jotain yllättävää ohjelmaa, ja tällä kertaa se oli oma versiomme Heikoin Lenkki-kilpailusta. Voitto meni Siljalle ja Maijulle, jotka voittivat kyllä täysin tiedolla eikä vain juonittelulla (kuten muutamalle tanssijalle selvisi myöhemmin, että näin olisi pitänyt toimia). Höpöttely sikseen - tässä kuvia, jotka kertovat fiiliksestä miljoona kertaa paremmin!

deja-vu-pikkujoulut-01.png

Illan kohteemme oli toki koristeltu teeman mukaisesti!

deja-vu-pikkujoulut-02.png

Heikoin lenkki toteutettuna budjettiversiona?

deja-vu-pikkujoulut-05.png

Nää mimmit <3

Seuraavan aamun brunssilla näkyi vielä onneksi hyvin iloisia naamoja ja naurua edellisen illan tapahtumille. Tämän vuoden pikkujoulumme olivat ehdoton menestys, emmekä jaksa odottaa seuraavia. <3

xoxo,
Déjà-Vu

 

Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT