Pitkä kuuma kesä

Julkaistu 17.07.2014 21:24
Festarit ovat Suomen kesän parasta tarjottavaa. Kun helteet hellivät kansaa ja esiintyjäkaarti on kunnossa, ei fiilis voisi olla parempi. Festarit vaativat onnistuakseen kuitenkin myös suuren kaartin väsymättömiä työntekijöitä, joiden joukkoon Dejat viime viikonloppuna lyöttäytyivät. Vastasimme Kouvolassa Pioneeri-festivaalien Déjà-Vu –VIPistä, ja toivottavasti jokainen paikalle sattunut nautti olostaan meidän huomassamme!

Pioneeri-festivaali järjestetään vanhalla varuskunta-alueella Korialla. Paikka on ihanteellinen, lähellä Kouvolan keskustaa, mutta silti tilaa riittää suuremmallekin festariporukalle. Suuri osa Déjà-Vun tytöistähän on kotoisin Kouvolasta, joten tuttuja tuli vastaan jatkuvalla syötöllä! Kiitos kaikista ihanista toivotuksista uuden ryhmämme johdosta – hienoa tietää, että meidän taipalettamme seurataan myös kotikonnuilla suurella kiinnostuksella.

pitka_kuuma_kesa_1.jpg

Hanna, Outi, Veronika, Tanja, Mira, Janniina, Janina ja Marika - at your service!

Festivaaleilla huolehdimme niin VIP-vieraiden kuin esiintyjienkin emännöinnistä ja viihdyttämisestä. Déjà-Vun tytöt ovat ehtineet olla monessa mukana, ja bäkkärin puolella törmäsimmekin muutamiin entuudestaan tuttuihin hahmoihin. Hanna ja Marika pääsivätkin samaan kuvaan Apulannan Tonin sekä JVG:n Jaren ja Tippa-T:n kanssa! Tyttöjämme nähtiin myös Petri Nygårdin esityksessä – pisteet sinulle, jos tiedät, missä! Vihjeeksi riittää, että kuumahan siinä tuli..

pitka_kuuma_kesa_2.jpg

Festaripäivät voivat venyä pitkiksikin, mutta hyvällä porukalla tuntien työ ei ala painaa kuin jaloissa. Olemme työskennelleet yhdessä jo useita vuosia, ja festareiden kaltaiset keikat ovat monelle jo tuttua kauraa. Myös jokaisen tyttömme nautti Pioneerien fiiliksestä, joten suuri kiitos meidän puolestamme niin järjestäjätaholle kuin yleisöllekin! 

Onneksi tämä ilo ei vielä lopu tähän, vaan festareilua jatketaan tulevana viikonloppuna Lappeenrannassa Rakuuna Rockin merkeissä. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma on vielä isompi tällä kertaa, ja paikalle odotetaan huikeiden esiintyjien lisäksi myös suurta yleisömäärää. Mestoille kannattaa tulla hieman kauempaakin! Tule viihtymään myös Déjà-Vun VIP-alueelle ☺

xoxo, 
Déjà-VuJaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT