Posin kautta keikasta keikkaan

Julkaistu 19.11.2015 15:50
Toissaviikko oli kiirettä ja hässäkkää täynnä Déjà-Vun tytöille. Alkuviikosta julkaistiin Teflon Brothersien uusi musavideo, jolla esiintyvät tanssijamme Marika, Veronika ja Meiju. Loppuviikko puolestaan vierähti tiiviisti keikkailun parissa: torstaina viihdytimme Sellon O’Learysin avajaisjuhlissa, ja lauantaina juhlittiin vuoden viimeisellä Helsingin lähdön NRJ Extravadance –risteilyllä. Tsekkaa blogipostauksestamme, keihin törmäsimme keikoillamme!

Jääkiekkokansan parissa kulttimaineeseen noussut NHL Without a Map on tuttu Tanssiryhmä Déjà-Vulle jo ryhmämme lanseerauksesta lähtien, sillä sarjan luojat J-Man ja Putcola juonsivat Helsingin Casinolla pidetyn lanseeraustapahtumamme. Yhteistyö jatkui jälleen, kun tanssijamme Marika, Meiju ja Veronika valittiin esiintymään Teflon Brothersien uusimmalle Posin kautta-musavideolle, joka on NHLwamin uusi tunnuskappale! Videota kuvattiin lokakuussa niin Salmisaaren jäähallilla kuin Billebeinon toimistolla. Kuvauspäivän kohokohta oli se, kun tanssijamme pääsivät ajamaan zambonilla - se oli hauskaa! Tunnusbiisin videossa nähdään lukuisia huippukiekkoilijoita, kuten Valtteri Filppula, Mikael Granlund, Niko Hovinen, Markus Granlund ja Teuvo Teräväinen. Videolla näkyy myös muita tuttuja naamoja, kuten Haloo Helsinki sekä JVG!

Uunituoreen videon voit katsoa täältä! NHLwam –jaksot ovat nähtävissä Jääkiekkoexpertin sivuilla.

1101.jpgPutcola keräsi kuvausporukan yhteen selfieen. Deja-tyttöjen, J-Manin ja Putcolan lisäksi kuvassa Teflon Brothersit. 

Posin kautta jatkettiin myös muilla toissaviikon keikoilla; torstaina esiinnyimme Sellon O’Learysin kutsuvierasavajaisissa ja lauantaina NRJ Extravadance –risteilyllä Baltic Queenilla. O’Learysissa pääsimme vetämään sporttisen show’n ja parhaat palat Night with Stars –show’stamme. Avajaisissa esiintyivät myös Roope Salminen & Koirat sekä Radio Suomipopin Aamulypsystä tuttu Hovimuusikko Ilkka. 

1103.jpg

Roope Salminen & Koirat veti vauhdikkaan show’n Sellon O’Learysissa. Omien hittibiisiensä lisäksi yhtye vetäisi energisen potpurin, joka sisälsi männävuosien suomalaisia kappaleita.

1102.png

Teimme tuttuun tapaan vieraille Feel Vegas –tatuointeja. Omansa saivat muun muassa Markus Pöyhönen sekä Teuvo Loman ja Niko Helenius! 

Keikkailusta pidettiin viime viikonloppuna hengähdystauko, sillä Déjà-Vu vietti virallisia pikkujoulujaan. Ajantasaiset päivitykset tästäkin tapahtumasta löydät Instagram-tililtämme; @dejavufinland. 

1104.png

Viimeisen All stars –setin aikana NRJ Extravadance –risteilyllä lavalle saatiin kaikkien DJ:den lisäksi myös yleisöä. Bileet olivat ihan järisyttävän hyvät – millainen vuoden viimeisestä risteilystä mahtaakaan tulla?!

xoxo,
Déjà-Vu

 

 

 

 

 


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT