Promootiotiimimme on valmis!

Julkaistu 23.03.2017 21:14
Promootiotiimimme on saatu viimein kokonaiseksi, kun saimme jo pitkän linjan promoottorin, näyttävän Maijun esittelyn sivuillemme. Maijun esittelykuvan otti totta kai Mikko Räsänen, joka on kuvannut myös kaikki muut nettisivujemme esittelykuvat, sekä muun muassa upean juttusarjan kaikista tanssijoistamme. Tervetuloa ryhmään, Maiju!

Viime keväänä teimme suuren uudistuksen ryhmässämme, kun muuntauduimme aiemmasta Tanssiryhmä Déjà-Vusta kokonaisvaltaiseksi ohjelmatoimistoksi nimeltään Déjà-Vu Dancers & Promoters. Muutos on mahdollistanut ryhmämme brändäyksen kattamaan paitsi ohjelmatuotannon erilaisten tanssiesitysten muodossa, myös selkeän lupauksen ammattitaitoisista ja sanavalmiista promoottoreista. Kaikki tämä löytyi meiltä jo aiemmin, mutta nyt se oli puettu sanoiksi myös asiakkaillemme. 

Promootiotiimimme saatiin nyt myös virallisesti lisättyä Maiju, joka on näkynyt Déjà-Vun keikoilla jo monta vuotta. Maiju on nainen Déjà-Vun makuun; hän on fiksu, näyttävä ja aina tilanteen tasalla!

maiju-dejavu.png

Maijun kuvan otti Déjà-Vun luottokuvaaja Mikko Räsänen. Teemana totta kai Dejojen tunnusväri violetti!

Maiju itse kertoo, että Déjà-Vun tiimiin liittyminen oli selkeä juttu; kun hän sai mahdollisuuden liittyä pysyvämmin osaksi ammattitaitoista tiimiä, hän oli hyvin innostunut tilaisuudesta. Moni asiakkaistamme on tästä varmasti erittäin mielissään, sillä Maiju on jo varmistanut itselleen vankan fanikunnan.

Déjà-Vun keikkojen ulkopuolella Maijun arkityö vie hänet seilaamaan maailman merillä.

Maiju_470x480px.jpg

Valmiissa kuvassa ei voisi olla parantamisen varaa – taattua Mikon laatua!

Seuraavassa blogipostauksessamme kerromme lisää tulevan vuoden kuumimmasta kiertueesta. Mikäli et malta odottaa ensi viikkoon tietääksesi mistä on kyse, paljastamme asian keikkakalenterissamme.

xoxo,
Déjà-Vu

 


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT