Rock your dreams! Lavli Living Room saapui Helsinkiin

Julkaistu 18.04.2016 19:09
Déjà-Vuta on siunattu kahden vuoden mittaisen taipaleensa aikana upeilla yhteistyökumppaneilla, ja olemme jälleen saaneet mukaan matkallemme upean uuden toimijan. Lavli on toiminut vuodesta 2012 lähtien Lorna Jane –sporttivaatteiden Suomen maahantuojana, ja nyt Lavlin fantastinen Asta Laurila avasi Galleria Esplanadille oman Lavli Living Room –liikkeensä. Lavli Living Roomin avajaisia juhlittiin 12.4., ja Deja-tytöt saivat kunnian esitellä Lorna Janen uutuuksia tanssillisessa muotinäytöksessä. Lavli Living Room tuo Suomeen konseptin, jota me ehdottomasti olemme kaivanneet; tarkoituksena on luoda enemmän yhdessä tekemistä naisille! Lue lisää siitä, mitä kaikkea löydät Lavli Living Roomista!

Lavlin nettisivut tiivistävät Lavli Living Roomin monimuotoisen tarkoituksen seuraavin sanoin;

”Lavli Living Room on naisille suunnattu keidas, jossa voi shoppailla, treenata, viihtyä, oppia ja inspiroitua. Tämä elämyksellinen ja toiminnallinen liike sisältää Suomen ensimmäisen LORNA JANE shopin.”

dejavu_lavli_02.pngLavli Living Roomin upea Asta toimii esikuvana monille naisille; hän on määrätietoisesti toiminut oman unelmansa toteuttamiseksi, ja lopputulos on jokaisen nähtävillä Galleria Esplanadissa!

Kiehtovinta Lavli Living Room –konseptissa on muiden naisien inspiroiminen omien unelmien toteuttamiseen; oli se sitten liiketoiminnassa tai muilla elämän osa-alueilla. Lavli Living Roomissa on muun muassa oma ”olohuoneensa”, johon jokainen voi tulla esimerkiksi läppärin kanssa tekemään töitä ja viettämään aikaa. Tiloissa järjestetään ryhmäliikuntatunteja, joiden vetäjinä toimivat Suomen tunnetuimmat ohjaajat. Kuten he itsekin sanoivat; Lavli Living Roomin toimintaan mukaan lähteminen oli liian upea tilaisuus jättää käyttämättä!

dejavu_lavli_01.png

Rock your dreams on kantava teema Lavli Living Roomissa; unelmista todeksi!

dejavu_lavli_03.png

Lavli Living Room tukee myös muiden yrittäjien toimintaa. Löydät sieltä muun muassa Linda Toyen upeat hohtavat korut sekä kirjallisuutta hyvinvointiin liittyen.

Déjà-Vulle naisten yrittäjyyden ja omien unelmien tavoitteleminen on lähellä sydäntä, sillä toteutamme itse samaa visiota. Yhteisestä tanssitaustasta ponnistimme osuuskuntatoiminnan kautta oman yrityksen omistamiseen, ja olemme onnistuneet vakiinnuttamaan vahvan asiakaskunnan sekä liudan yhteistyökumppaneita, jotka ovat johtajia omilla aloillaan.

dejavu_lavli_04.png


Lavli Living Roomin avajaiset olivat täynnä nimekkäitä suomalaisia, jotka tulivat juhlimaan paitsi liikkeen avajaisia myös Astan tavoitteiden toteutumista. Onnea!

Lorna Janen treenivaatteita tulet jatkossa näkemään Deja-tyttöjen päällä treeneissä ja muissa menoissa, joten pidä silmät auki somekanaviamme selatessa! Lorna Janen treenivaatteet erottuvat kilpailijoistaan laadullaan ja pienillä yksityiskohdilla. Materiaalit ovat tukevia ja pehmeitä, ja vaatteiden leikkaukset sopivat jokaiselle vartalotyypille. Lorna Janen treenivaatteita voit siis jatkossa shoppailla suoraan Lavli Living Roomista, ja samalla voit tutustua upeisiin tiloihin ja tuntitarjontaan! Lavli Living Roomin löydät Facebookista sekä Instagramista @lavli_living_room. Liike Galleria Esplanadilla on avoinna arkisin 10-20 ja lauantaisin 10-17.

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT