Sähköistä tunnelmaa Hämeenlinnassa

Julkaistu 28.07.2015 11:19
Viime viikon keskiviikkona oli aika laittaa Hämeenlinnassa pakka sekaisin, kun legendaarinen AC/DC saapui konsertoimaan Kantolan tapahtumapuistoon. Kyseinen Rock or Bust –maailmankiertueen konsertti oli kunnioitettavan rock-iän saavuttaneen bändin 11 keikka Suomessa, ja samalla myös varmasti Suomen tämän kesän suurin rockspektaakkeli! Lämppäämässä nähtiin amerikkalainen Vintage Trouble ja sekä suomalainen yhtye Santa Cruz. Menossa mukana rokkaamassa oli tietenkin myös Déjà-Vu! 

dejavu_acdc2.jpg

Veronika, Viivi, Riina ja Janina rockspektaakkelin pyörteissä Hämeenlinnassa

Dejareitten tehokas promotiimi aloitti pörräämisen jo keskipäivällä tapahtumapuiston vieressä sijaitsevassa Kopteribaarissa. Hieman viileähkö ja sateinen ilma ei haitannut, kun mimmit juttelivat festarikansan kanssa, jakoivat flaikkuja ja huolehtivat hyvän fiiliksen ylläpidosta. Kengät ja varpaat saattoivat hieman kastua ulkona promoilun takia, mutta se ei tuntunut haittavaan ketään – ei Dejareita eikä mieletöntä rokkikansaa! Kopteribaarista oli mahdollista myös lunastaa itselleen kopterilento Hämeenlinnan ja tapahtumapuiston yli ja ihailla huikeaa fiilistä ja keikkaa ilmasta käsin!

dejavu_acdc.jpg

Kopterilla keikkaa katsomaan – why not!

Rock-legendoista siirrymme sulavasti ralli-legendoihin, sillä ensi viikonloppuna tyttömme suuntaavat kohti Jyväskylää ja Neste Oil Rallya. Kurveja täynnä olevan tapahtuman aikana löydät Dejarit lauantaina Autoasin VIP- osastolta tanssahtelemasta, promoamasta ja hymyilemästä – toivottavasti kilpaa auringon kanssa!

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT