Strike a pose!

Julkaistu 31.03.2014 17:43
Viimeiset päivät ovat olleet jännittävää aikaa Tanssiryhmä Déjà-Vun jäsenille. Uusi ryhmämme on otettu mielenkiinnolla vastaan kaikilta tahoilta, ja yhteydenottoja olemme saaneet niin medialta, uusilta yhteistyökumppaneilta kuin entuudestaan tutuilta toimijoilta. Hyvää kannattaa odottaa, ja tarkka suunnittelumme on tuottanut tulosta. Facebook-sivuillamme on jo yli 1000 tykkääjää – järjetöntä! Voit tsekata tämän linkin takaa Déjà-Vun terveiset kaikille tykkääjille.

Uuden ryhmämme lanseeraukseen on olennaisesti liittynyt markkinointimateriaalien tuottaminen. Visuaalinen ilme on tärkeä ryhmän imagossa ja halusimme sen edustavan meitä. Déjà-Vu-tanssija on tyylikäs, viekoitteleva ja hänellä on pilkettä silmäkulmassa.

Meille tytöille tutuksi ovat tulleet monet eri kuvaajat sekä toimintatavat. Kuvaajalla on kameran toisella puolen omat haasteensa, mutta mallina toimimisessa tärkeintä olisi tuntea olonsa rentoutuneeksi ja omaksi itsekseen. Katseesta näkee, mikäli tämä on saatu saavutettua. Tunnelma etenkin meidän kuvauksissamme saattaa vaihdella kaaoksenomaisesta täyteen juhlimiseen siinä vaiheessa, kun juuri se täydellinen kuva saadaan napattua. Autamme toisiamme niin hiusten ja meikin kuin asujen valinnassa, ja yleensä kuvauspaikalle saavutaan vähintään matkalaukkujen kanssa. Kyllähän valinnanvaraa täytyy olla..

blogi2_kuva2.png

Veronika, Jonna, Minna, Silja, Emmi ja Elli hehkeinä The Voicen studiolla.

Tanssiryhmä Déjà-Vun kuvaajiksi olemme löytäneet alan ammattilaisia, jotka ovat saaneet kuvista juuri meidän näköisiämme.Ensimmäisenä esittelemme The Voicen toimituspäällikön Mikko Räsäsen. Kuten edellisessä kirjoituksessa mainitsimme, Mikko on tukenut meitä aivan ryhmän perustamisesta lähtien ja innostus yhteistyöhön on ollut molemminpuolista. Mikko on ammattitaitoinen ja hänen työskentelytahtinsa aivan käsittämätön. Mikko onkin oikein moniosaaja; hän luotsaa The Voicen nettitarjontaa, hänen kuvansa ovat hyvin tarkkoja ja laadukkaita, ja kuvien siistiminen tapahtuu käden käänteessä.

blogi2_kuva1.png

Veronika ja Mikko tutkimassa aikaansaannoksia

The Voicen ja SBS Discoveryn verkkosivustot ovat kasvattaneet kokoajan käyttäjämääriään, ja haluamme onnitella Mikkoa ja muuta työyhteisöä menestyksestä! Myös Mikon kirjoittama juttu Déjà-Vusta löytyy The Voicen verkkosivuilta.

Samaisessa jutussa ovat kaikki Mikon ottamat kuvat. Yksityiskuviemme teemana ovat tunnusvärimme; musta, violetti ja hopea. Mitä olet mieltä tyylistämme?

Deja-vu_diamonds_web.png Kuvausten satoa - Déjà-Vun ensimmäinen mainoskuva!

Yhteistyö Mikon ja The Voicen kanssa tulee jatkumaan, ja tuoreista projekteista pääset kärryille tykkäämällä meistä Facebookissa ja seuraamalla Twitterissä! Fanittamalla meitä pääset ensimmäisenä näkemään kuvamme, päivityksemme ja juuri sinulle tehdyt sisällöt.

Tanssiryhmä Déjà-Vu jatkaa ahkeroimista suurta lanseerauskeikkaamme varten. Pysy kuulolla – ilmoitamme pian mihin ja milloin sinun tulee saapua! ;)

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT