Talenttia Apollon lavalla

Julkaistu 14.01.2016 21:44
Viime viikko oli Dejoille työntäyteinen ja kiireinen. Vaikka pienet vastoinkäymiset seurasivatkin toisiaan ja perjantain suurta esitystä valmisteltiin minuuttiaikataululla, sai viikko ansaitsemansa päätöksen, kun Déjà-Vun tanssijat räjäyttivät Helsingin Apollo Live Clubin tulisella show’llaan! Kyseessä oli Miss Helsinki 2016 – finaali, jossa esiinnyimme tanssijamme Meijun talent-osuudessa. Edellisessä blogipostauksessamme kerroimme tarkemmin show’n taustoista ja Meijun valmistautumisesta kilpailuun, ja nyt voimme viimein paljastaa upean lopputuloksen.

Miss Helsinki –kilpailu on ollut tanssijoidemme huulilla siitä asti, kun upea Meijumme valittiin finaalikymmenikköön kesän lopulla. Saimme kunnian olla esiintymässä Meijun talent-osuudessa, ja mottonamme oli ”enemmän ja isommin”. Aloimme valmistella show’ta marraskuussa ja jälleen voimme ylpeänä todeta, että yhdessä pystymme mihin vain! Apollon lavalla nähtiin Meijun lisäksi kuusi kokenutta tanssijaamme, ja show’ssa oli kaikki elementit kohdallaan. Biisivalinnat, taustatekniikka liekkeineen ja asujen huomaamaton vaihto kesken esityksen saivat yleisön huokaisemaan ihastuksesta. Kun show’n lopussa saimme raikuvat suosionosoitukset, tiesimme, että olimme onnistuneet ja useiden viikkojen työ ja ahkera uurastus oli palkittu. Mieltämme lämmittivät erityisesti kilpailun järjestäjiltä ja paikan päällä seuranneilta saamamme kiitokset ja kehut.

apollo_01.png

Hanna ja Janniina viimeistelevät meikkiä vielä hetkeä ennen lavalle nousua. Taustalla on viikkojen työ aina show’n suunnittelusta asujen valmistukseen ja lukuisiin hikisiin treenitunteihin.

apollo_02.png
Upea Miss Helsinki –finalistimme Meiju valmiina tuomariston haastatteluun. Toivottavasti näemme tämän upean kaunottaren vielä muissakin kauneuskilpailuissa!

Miss Helsingiksi kruunattiin lopulta Jessica Ruokola, mutta tässä välissä haluamme kuulla vielä Meijun kilpailun jälkeiset ajatukset: ”Olen omasta suorituksestani valtavan ylpeä enkä olisi voinut tehdä mitään paremmin. Tulos oli tietenkin pienoinen pettymys, mutten silti epäile itseäni hetkeäkään tai koe että olisin ollut muita huonompi. Ehkä tässä kisassa etsittiin vain erilaista persoonaa. Kiertue oli raskas henkisesti ja fyysisesti, minkä takia on ollut viime päivinä todella helpottunut ja huojentunut olo. Vihdoin paluu normaaliin arkeen voi alkaa, eikä tarvitse stressata jokaista suupalaa ja punnita illasta toiseen kanafileitä. Kilpailuun osallistumista en tule koskaan katumaan, sillä sain niin valtavasti kokemuksia, etten vaihtaisi niitä mihinkään. Joskus kannattaa tehdä jotain hullua ja tavoitella omia unelmia. Ja silloin kun yksi ovi sulkeutuu, moni muu avautuu.”

apollo_3.pngMeijun lisäksi show’ssa olivat esiintymässä tanssijamme Hanna, Karkki, Veronika, Janniina, Emmi ja Marika.

Jälleen kerran voimme todeta olevamme ylpeitä siitä osaamisesta, mikä ryhmämme sisältä löytyy. Kaikki yksityiskohdat aina tarkkaan harkituista koreografioista asujen jokaiseen timanttiin asti olivat omaa käsialaamme. Haluammekin kiittää kaikkia, jotka antoivat oman panoksensa tälle upealle show’lle! Koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, on aika siirtyä ihastelemaan viikonlopun kuva- ja videosatoa. Déjà-Vu Apollossa – olkaa hyvät!

apollo_5.png

apollo6.png

apollo8.png

apollo_4.png

apollo7.pngRima on asetettu ja tästä on hyvä jatkaa kohti tulevia keikkoja! Seuraavan kerran meidät voi bongata loppuunmyydyllä Tulimeri 2016 – risteilyllä tammikuun 22.–23. päivä. Ota meidät seurantaan myös Facebookissa, Instagramissa ja Snapchatissa (Dejavufinland) ja tiedät ensimmäisenä, mitä tapahtuu. ;)

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT