Tervetuloa Halloween!

Julkaistu 24.10.2016 21:47
Halloweenin viettopaikka edelleen hakusessa? Meillä on sinulle parikin vaihtoehtoa! Déjà-Vu esiintyy sekä perjantaina 28.10. että lauantaina 29.10. niin O’Learys Iso Omenassa kuin O’Learys Sellossakin. Yhteensä siis neljä keikkaa tulevana viikonloppuna – niistä pitäisi löytyä jokaiselle pääkaupunkiseudulla liikkuvalle sopiva kohde. Lue lisää siitä, mitä Halloween-esiintymisemme tulee pitämään sisällään!

dejavu_halloween_face.jpg

Iso Omenan sekä Sellon O'Learysin Halloweenissa tullaan näkemään Deja-tyttöjä monessakin eri roolissa. Promoottorimme huolehtivat illan aikana siitä, että jokainen vieras tuntee olonsa tervetulleeksi kemuihin, ja tanssishow'mme aikana Dejat muuntautuvat moneen eri rooliin - if you know what I mean. ;) 

dejavu_halloween02.jpgHalloween-esityksiä on hiottu viimeisissä treeneissä sekä Helsingissä että Kouvolassa. Nämä show’t menevät nappiin!

Yksi valttikorteistamme on se, että luomme uusia koreografioita nopeallakin aikataululla. Kun ammattitaito löytyy omista riveistä - vielä monin kappalein - asiakkaan toiveet voidaan ottaa huomioon niin musiikkigenren, esiintymispaikan kuin teemankin suhteen. Tanssishow'mme tulevana viikonloppuna on tiivis paketti, joka jättää katsojan haluamaan lisää, mutta virittää tunnelman juuri sopivaksi.

Viime Halloweenina juhlittiin Dejojen kesken melko erilaisissa tunnelmissa. Papukaija Jack koki karmean loppunsa tuona lokakuisena iltana, ja tarinaa muistellaan edelleen Déjà-Vun yhteisissä illanvietoissa. Halloween vierähtää tänä vuonna töiden parissa, mutta seuraavaksi yhteisiä muistoja päästään luomaan Déjà-Vun legendaarisissa pikkujouluissa. Mitähän silloin keksitään? Toivottavasti Jackia suuremmilta henkilövahingoilta ainakin vältytään!

dejavu_halloween.jpg

Viime Halloweenina Dejat nauttivat vapaaviikonlopusta, ja Kouvolan yö vilisi mitä kummallisemman näköisiä ilmestyksiä. 

Keikkailua mahtuu paljon myös Dejojen marraskuuhun. Kaikki keikkamme löytyvät täältä. Meitä nähdään O'Learys -ravintoloissa taas marraskuun lopulla - ehkäpä silloin hieman eri teemalla…

xoxo,
Déjà-Vu

 

Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT