Testissä uutta Leaderilta

Julkaistu 20.04.2017 19:10
Déjà-Vuta pitkään seuranneet tietävät, että olemme tehneet yhteistyötä Leaderin kanssa jo vuosia. Kotimaisen toimijan urheilu- ja lisäravinteet ovat kulkeneet mukanamme keikkamatkoilla ja antaneet meille boostia treeneissä. Mielipiteet erilaisten lisäravinteiden tarpeesta jakavat ihmisiä - ja niin myös Dejoja - mutta onneksi Leaderin valikoimasta löytyy runsaasti myös tuotteita vitamiineista superfoodeihin. Tsekkaa Déjà-Vun tämän hetken suosikit! 

Hei hei ällömakeat herajauheet - tervetuloa jokaiseen makuun sopivat kasviproteiinit. Dejat päättivät ottaa tällä kertaa testiin maustamatonta riisiproteiinia. Riisiproteiini sopii herkkävatsaisille ja sen aminohappokoostumus on loistava. Tätä tuotetta on helppo lisätä moniin ruokiin, kuten jugurttiin, puuroon tai vaikka smoothien sekaan. Mihin itse käyttäisit riisiproteiinia? 

deja-vu-leader-01.jpg

Leaderin klassikkotuotteet Protein- ja Recovery-juomat ovat saaneet uuden ulkokuoren. Dejojen keskuudessa nämä juomat ovat vakiinnuttaneet paikkansa, sillä laktoosittomuutensa vuoksi ne sopivat lähes jokaisen ruokavalioon - sekä vatsalle. Maitopohjaiset proteiinijuomat voivat tuoda ikävän, turvonneen olon, mutta Protein- ja Recovery-juomat ovat vesipohjaisia. Tämän vuoksi ne myös maistuvat raikkaammilta, mikä on suuri plussa kovan treenin jälkeen. 

deja-vu-leader-03.jpg

Erikoiset superfoodit ovat tähän mennessä menettäneet kovinta hypeään, mutta onneksi trendi toi mukanaan muutaman tuotteen, joka on vakiintunut ainakin Dejojen ruokaympyrään. Chia-siemenet ovat ihania rouskuvia siemeniä, jotka sisältävät muun muassa omega-3- ja omega-6-rasvahappoja. Lisäksi testiin on otettu kookossokeri, joka toimii normaalia pöytäsokeria terveellisempänä makeuttajana. 

deja-vu-leader-02.jpg

Leaderin tuotteet olivat välipalana matkassa myös pääsiäisen keikkamatkalla, joka suuntautui Pohjanmaalle, aina Kannukseen asti. Seksikkäät puputyttömme ihastuttivat Bar Kellarissa lauantaina 15.4. Promotyttöjemme lisäksi iltaan kuului myös vauhdikas tanssishow'mme. Toivottavasti kaikki paikalla olleet nauttivat illasta - me ainakin nautimme!

deja-vu-puputytot-01.jpg

Harmi, että pääsiäinen on vain kerran vuodessa - tämän näköisiä pupuja voisi pomppia ympäriinsä useamminkin. ;)

xoxo,
Déjà-Vu

 

Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT