This is thriller, thriller night

Julkaistu 04.11.2015 21:58
Keikkailu on pitänyt ryhmämme kiireisenä koko syksyn ajan, mutta onneksi Halloween-viikonloppu pystyttiin pyhittämään yhdessäololle ja juhlimiselle. Halloween ja tuparit taipuivat saumattomasti hienoksi kokonaisuudeksi, kun tanssijamme jalkautuivat pitkästä aikaa yhdessä Kouvolan yöhön. Moni tanssijoistamme on Kouvolasta kotoisin, joten kotikonnuille palaaminen toi paljon muistoja mieleen yhteisistä vuosistamme. Halloween sai monet kuitenkin pukeutumaan lähes tunnistamattomiksi, joten ei ihme, ettei tuttuja näkynyt vanhaan malliin!

Vuosi vuodelta yhteisten illanviettojen ja tapahtumien järjestäminen vaikeutuu. Ihmiset muuttavat kauemmas toisistaan, lastenvahdit ovat kiven alla tai työt ja opiskelut vaikeuttavat menemisiä. Ryhmämme jäsenistä suurin osa on tuntenut toisensa jo lähes vuosikymmenen ajan, joten nostalgiset fiilikset valtaavat meidätkin joskus. Miten vuosia sitten ex tempore-lähdöt olivatkin niin helppoja? Nyt juhlapäivä täytyy sopia kuukausia etukäteen, jotta paikalle pääsee mahdollisimman moni.

dejavu_halloween_02.png

Porukkamme yhdessä koossa – tunnistatko, kuka on kuka?

Onneksi Minna oli varannut Halloweenin tupareilleen jo reilusti syksyn alussa, ja saimme ryhmämme muutamaa tanssijaa lukuun ottamatta yhteen paikkaan. Dejojen läheisyyden näkee ja kuulee, ja illanviettoon kuuluikin Dejamaiseen tapaan paljon tanssimista, hassuttelua ja hieman hyvää ruokaakin. Tsekkaa loput Halloweenistamme kuvien muodossa!

dejavu_halloween_04.png

Sutsi satsi satsaa! Koreografiat välillä helpommasta päästä..

dejavu_halloween_03.png

Illan ihana emäntä päätähden Jackin kanssa ja tyylinäytteitä kotibiletanssista. Sujuu vieläkin! 

dejavu_halloween_01.png

Keitä meitä nyt oli – merirosvo, kisuli, eläinlääkäri, geisha ja Dolly..

Pikkujoulukausi on kuumimmillaan, ja tulevat viikot vievät meitä esiintymään eri tapahtumiin, ravintoloihin ja jopa risteilyille. Kalenterista on kuitenkin varattu yksi viikonloppu myös omille pikkujouluillemme marraskuun puoliväliltä. HR-vastaavamme Janniina on jo järjestänyt päivän täydeltä ihanaa tekemistä Helsingissä – emme malta odottaa! Ehkä näemme Helsingin yössä?

 

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT