Tiimitreenit Ykkösellä

Julkaistu 20.03.2015 10:05
Kuluneen vuoden aikana olemme Kouvolan päädyssä tehneet hedelmällistä yhteistyötä Kuntokeskus Ykkösen kanssa. Kouvolan ykköskuntoilupaikka on tarjonnut meille loistavat tilat tanssitreeneillemme, ja olemme saaneet olla mukana esiintymässä myös Ykkösen pikkujouluissa. Tilavan peilisalin lisäksi Ykköseltä löytyy tietenkin myös tasokas ja monipuolinen kuntosali, jossa viime keskiviikkona pidimme porukkatreenit ja jaoimme treeni-ideoita toisillemme.

Aloitimme luontevasti alakerran salista, koska se on tarkoitettu pelkästään naiskuntoilijoille. Lämmittelyyn sopivia laitteita on salilla onneksi paljon, joten mekin mahduimme kaikki helposti samaan aikaan lämmittelemään. Osa polki kuntopyöriä, toiset kuluttivat juoksumattoja, yksi istahti soutulaitteeseen ja joku crossariin. Lämmittelyn jälkeen aloimme tehdä omia treenejämme, mutta kuitenkin yhdessä ja toisiamme kannustaen. Mikään ei ole parempi motivaattori, kuin ystävä vieressä laskemassa toistoja ja tsemppaamassa tekemään vielä sen yhden ylimääräisen toiston!

ykkonen_01.png

Kuntokeskus Ykkösen ehdoton vahvuus on sen monipuolisuus. Naisten salissa suorituspaikkoja aerobiset laitteet mukaan lukien on kaikkiaan lähes 50 kappaletta!

Toiveestamme fyssarimme Jansku jakoi meille vielä erikseen vinkkejä ylävartalon treeniin. Tanssiessa jalat saavat auttamatta enemmän lihastreeniä, joten on tärkeää, että muistamme harjoittaa samassa suhteessa myös yläkroppaa. Jansku vinkkasikin meille hieman erilaisesta punnerrustreenistä, joka kehittää samalla kehonhallintaa. 

ykkonen_02.png

Aina ei tarvitse kuntosalillakaan istua pelkästään laitteissa, ja Ykköseltä löytyykin tilaa tehdä harjoitteita myös oman kehon painolla.

Vaikka alakerran sali on naisille tarkoitettu, ei se tarkoita sitä etteikö naisilla olisi asiaa yläkerran sekasaliin, josta suoristuspaikkoja löytyy vielä 65 kappaletta lisää. Rohkeasti siirryimme seuraavaksi yläkertaan kokeilemaan leuanvetoja jumppakuminauhalla. Leuanvedot ovat aivan loistava liike selkälihaksille, mutta usein vedot jäävät tekemättä liikkeen rankkuuden vuoksi. Kuminauha on tässä erinomainen apuväline, sillä sen avulla liike helpottuu ja vastusta voi säädellä erilaisia nauhoja valitsemalla. Näin liikkeessä pääsee edes alkuun, ja ehkä kohta ei nauhaa tarvitse enää ollenkaan! ☺ 

Kevättä kohden mennessä Ykkönen on pidentänyt aukioloaikojaan (ma-pe 6-22, la-su 9-20), mikä tuo ihanasti lisäjoustoa kiireiseen arkeen. Asiointia helpottaa myös suuresti, kun ihana ja asiantunteva henkilöstö on pidempään paikalla ja auttaa kuntoilijaa aina tarvittaessa. Déjà-Vun tytöt kiittävät Ykkösen henkilökuntaa hyvästä palvelusta, hienosta yhteistyöstä ja loistavasta treenitilasta! 

ykkonen_03.png

Uutuutena Ykköseltä saa myös tyylikkään treenipipon tutulla logolla. Saatavilla myös huppareita ja paitoja, kannattaa kysyä tiskiltä! Dejat kiittävät. ☺ 

Seuraavassa blogissamme pääset mukaan NRJ Extravadance-risteilyn tunnelmiin. Tanssijamme ovat jälleen viihdyttämässä risteilijöitä Baltic Queen –laivalla 22 tunnin bileristeilyllä. Biiteistä pitää tuttuun tapaan huolen eturivin kattaus Suomen parhaimpia DJ:tä – dekkien takaa löydät muun muassa DJ Dossen, Heikki L:n ja Orkidean. Mikäli et tällä kertaa ennättänyt mukaan – ei huolta – me briiffaamme sinut risteilyn herkullisimmista hetkistä! Pysy kuulolla!

 

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT