Tonkaa, yuzua, jasmiinia..

Julkaistu 31.08.2015 19:40
Kerroimme edellisessä blogipostauksessa helteisistä kesäpäivistämme. Yksi viikonlopun ohjelmanumero oli Kauneushoitola Kuiskauksessa toteutettu tuoksutteluhetki, jolloin tutustuimme Florascentin Aroma Spray – tuotteisiin ja eteeristen tuoksuöljyjen takana olevaan filosofiaan. Tuoksutteluilta on mahtava idea seuraavaan tyttöporukan kokoontumiseen! Keskustelua syntyy varmasti jokaisen omista mieltymyksistä, ja ainakin meidän tapauksessamme moni alkoi tarkemmin pohtia omia suosikkituoksujaan. Tiesitkö, että alitajuisesti valitsemme tuoksuja, jotka sopivat niin persoonallisuuteemme kuin kehon senhetkiseen tilaan?

Florascent on Saksassa kehitetty tuotesarja, joka mahdollistaa oman yksilöllisen parfyymin luomisen. Tuotteet ovat luonnonmukaisia ja valmistettu puhtaista, tarkasti valituista raaka-aineista. ”Perinteiset” hajuvedet voivat aiheuttaa monille allergisia oireita, yliherkkyyttä ja jopa migreeniä, ja suurimpana syynä tähän ovat niiden sisältämät sidosaineet. Nämä aineosat toki saavat hajuveden tuoksumaan iholla pitkään, mutta niiden sivuvaikutukset ovat ikävät. Luonnonmukaiset parfyymit ovat ratkaisu monelle, sillä ne eivät sisällä ylimääräisiä haitallisia aineita. Tuoksun pitkäkestoisuus saadaan aikaan koostamalla tuoksu oikein, eli sen alle tarvitaan vahva pohjatuoksu.

dejavu_kuiskaus01.pngFlorascent Aroma Spray – tuotesarjan tuoksut on jaettu useaan tuoksuryhmään, joita yhdistelemällä saa aikaan juuri itselleen sopivan tuoksun.

Kauneushoitola Kuiskauksen Heidi sekä Ihohoitola Lupauksen Tarja esittelivät meille Florascent-tuotesarjan tuoksut yksi kerrallaan. Jokaisen tuoksun testaamisen lisäksi saimme tietää niiden pääasiallisen vaikutuksen, ja yleensä päädymmekin valitsemaan tuoksuja, jotka meitä palvelevat parhaiten sillä hetkellä. Esimerkiksi laventelin rauhoittava vaikutus voi olla liikaa henkilölle, jolla on jo valmiiksi alhainen verenpaine. Vastaavasti monen Dejan mieleen oli Yuzu, jolla on stressiä lievittäviä vaikutuksia. Hmm, kertoisikohan tämä meille, että hyvinvointipäivien määrää voisi vieläkin lisätä..

dejavu_kuiskaus02.pngVeronika, Eve ja Marika kehittelemässä omia tuoksujaan upeissa Kauneushoitola Kuiskauksen tiloissa Punavuoressa.

Tuoksutteluhetken lopuksi saimme itse kehitellä oman mielemme mukaan tuoksuyhdistelmiä. Toiset olivat ihastuneita kukkaistuoksuihin jasmiiniin ja ruusuun, kun taas monelle sitruksiset parfyymit olivat ehdoton suosikki. Déjà-Vun nimikkotuoksuksi kehitimmekin santelipuuöljyä ja yuzua sisältävän tuoksun – tätä käyttöön, heti kun stressi meinaa iskeä!

Suuri kiitos Déjà-Vun puolesta niin Kauneushoitola Kuiskaukselle kuin Ihohoitola Lupaukselle. Tuoksutteluhetki oli ihana lisä kesäpäivillemme!

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT