Tonttuilemassa Ykkösellä

Julkaistu 10.12.2014 17:33
Kouvolan ykköskuntoilupaikan – Kuntokeskus Ykkösen – perinteisiä pikkujouluja vietettiin 5.12.2014. Samalla juhlistettiin Kuntokeskus Ykkösen 20-vuotistaivalta hyvän seuran, ruoan ja juoman merkeissä. DJ Junski piti tunnelman katossa illan pikkutunneille saakka ysärimusiikin rytmittämänä ja Déjà-Vun tytöt nostattivat pikkujoulujen tunnelmaa omalla pikkujoulushow’llaan. Show oli tietysti räätälöity illan teeman mukaiseksi musiikin ja asujen avulla, ja sopi hienosti ysärimeininkiin!

dejavu_show_ykkonen.jpg

Minna, Tanja ja Jansku viihdyttivät kuntoilun ykkösmestan; Kuntoskeskus Ykkösen asiakaspikkujouluissa.

Illasta ei myöskään yllätyksiä puuttunut, sillä Déjà-Vun show’n jälkeen vauhtiin pääsivät ohjaaja Jossun vauhdittamana hyvin treenatut Mc Hammerin ja muiden ysärihittien tahtiin räätälöidyt moovit. Iltaa varten olimme Jossun kanssa suunnitelleet yhdessä illan kulun ja hioneet koreografiat kuntoon. Lopussa vauhtiin pääsivät Dejat sekä Ykkösen Ysäritanssijat yhdessä - tämä on yhteistyötä parhaimmillaan!

dejavu_show_ykkonen3.jpg

Pikkujouluissa nähtiin naisilta ja miehiltä upeaksi hiottua lanneliikettä - tämän perusteella voisimme ottaa ryhmäämme myös muutaman mies vahvistuksen!

Kouvolan päädyssä Déjà-Vun tytöt ovat treenanneet Ykkösen tiloissa läpi vuoden. Treenejä on kertynyt omista tanssitreeneistä, mutta myös Ykkösen kuntosali sekä laadukkaat ryhmäliikuntatunnit ovat olleet tanssijoiden keskuudessa suosittuja. Yhteistyö on ollut erittäin toimivaa, sillä suuren keikkamäärämme vuoksi treenejä tarvitaan! Kuntokeskuksen henkilökunta on erittäin ystävällistä ja yhteistyömme on toiminut aina saumattomasti. Déjà-Vu kiittää Kuntokeskus Ykköstä kuluneesta vuodesta ja odottaa innolla uuden vuoden uusia kuvioita. Alla olevan kuvan perusteella voimme todeta, että Kuntokeskus Ykkösen ohjaajilla sekä asiakkailla on asenne kohdillaan!

dejavu_show_ykkonen2.jpgJohanna Hänniseltä eivät ideat lopu kesken; kuvassa voitte nähdä treenaajien upean ysärityylin!

Dejat toivottavat myös joulukuulle antoisia kuntoiluhetkiä Ykkösellä. Vuoden vaihteen aikatauluihin ja ohjauksiin pääset tutustumaan tästä.

Ryhmämme sai viihtyisistä pikkujouluista ponnistuksen itsenäisyyspäivän viettoon ja omiin pikkujouluihin virittäytymiseen. Seuraavassa blogissa pääset kurkistamaan Dejojen pikkujoulutunnelmiin ja vapaa-ajan maailmaan - stay tuned!

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT