Trick or treat?

Julkaistu 03.11.2016 21:27
Tänä Halloweenina Déjà-Vu toi kyseisen juhlapyhän kunniaksi vipinää ja yllätyksellistä menoa Espooseen. Kuten jo edellisessä postauksessamme mainitsimme, Halloweenia vietettiin tänä vuonna keikkailun merkeissä sekä Sellon että Ison Omenan Feel Vegasissa sekä O´Learysissa. Tanssijamme – jotka muuntautuvat sujuvasti myös promootiotehtäviin – olivat tarjoamassa karkkia tai kepposta. Kepposet alkoivat kiinnostaa huomattavasti enemmän loppuiltaa kohden – hassu juttu! Mahtuipa viikonloppuun upeiden keikkojen lisäksi vähän vastoinkäymisiäkin, lue lisää täältä!

Halloweenia varten Deja-tyttömme astuivat pois perinteisestä kauneusmuotista tummanpuhuvampaan lookiin, ja asukokonaisuudet ja look mietittiin tarkasti teeman mukaisesti. Valmistelut ja behind the scenes -meininki oli hallittu kaaos - milloin mitäkin hukassa ja vielä viime hetkellä värillisten piilolinssien paikalle saaminen takahuoneessa! Mainittakoon, että jo perjantaisesta keikkaporukasta kaksi tyttöä oli vielä toipumassa syysflunssasta, mikä tietysti toi omat haasteensa iltaan, mutta vahvalla asenteella ja fiiliksellä mentiin! Saatuamme lookit valmiiksi ei kuitenkaan ollut tietoakaan flunssan oireista ja tunnelma tyttöjen kesken oli katossa.

halloween_201.jpg

Sellon Feel Vegasissa asiakkaat innostuivat myös siellä olleesta valokuvauspaikasta, jossa oli mahdollisuus valokuvata itseään Halloween -teeman mukaisen rekvisiitan sekä tietysti Déjà-vu -tyttöjen kera.

Halloween-henkinen tanssishow vedettiin myöhemmin molempien iltojen aikana totta kai molemmissa keikkapaikoissa ja tästähän asiakkaat innostuivat toden teolla! Tiivis ja intensiivinen show oli suunniteltu teemaan sopivaksi, ja kovaäänisistä kajahti muun muassa Hard Rock Hallelujah – mikä voisi sopia paremmin Halloweeniin?  

halloween_202.jpg

Deja-tytöt jättivät vaihteeksi kirkkaat huulipunat odottamaan pikkujoulukeikkoja ja Halloweenin kunniaksi keskityimme tummanpuhuvampaan lookiin.

halloween_203.jpg

Sofia, Minna ja Tanja

Kuten tiedetään, mitä tahansa voi tapahtua etenkin keikkaputken ollessa päällä: flunssan kourat tulivat ja tyrmäsivät yhden Dejan pois lauantain kokoonpanosta. Ollessamme yhtenäinen tiimi autamme aina toinen toistamme, joten sijainen löytyi nopeasti ja lauantain uusi kokoonpano saatiin nopeasti kasaan. Eräs ryhmämme uusimmista vahvistuksista, iloinen ja pirteä Sofia, riensi apuun tarpeen tullen ja viikonloppuna nappasi muuten haltuunsa ensimmäiset Deja-tanssikeikat. Sofiaa on nähty ahkerasti aiemmin Déjà-Vun promootiopuolella, mutta hän on ehdottomasti timanttinen lisä tanssilavoille!

halloween_205.jpg

halloween_204.jpg

Kiitokset keikkakuvista kuuluvat kuvaaja Minttu Annilotalle, jonka löydät myös Instagramista nimellä minttuig. 

Lauantaina keikkojen päätteeksi iltaa olisi voinut mieluusti jatkaa pidemmällekin, mutta myös Dejat tarvitsevat kauneusunensa ohjelmatäyteisen viikonlopun jälkeen, joten tällä kertaa yön biletys sai jäädä. Lopuksi voi vain todeta, että mahtava keikkaviikonloppu jälleen kerran ja pienistä haasteista huolimatta vedettiin taas täysillä!

Hard Rock Hallelujah!

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT