Tulimeri 2016 – viihdettä ja asiaa laineilla

Julkaistu 31.01.2016 23:08
Tanssiryhmä Déjà-Vun vuosi on käynnistynyt upeilla keikoilla; tammikuun alussa esiinnyimme Apollo-yökerhossa Miss Helsinki –finaalissa tanssijamme Meijun kanssa, ja viime viikonloppuna seilasimme Itämerellä Tulimeri-risteilyllä. Tulimeri kokoaa yhteen Suomen pelastusalan ammattilaiset, ja tällä kertaa laivaan mahtui 2034 suorastaan liekeissä olevaa risteilijää. Mitä kaikkea 23 tuntiin mahtuukaan? Palaa kanssamme hetkeksi menneen viikonlopun tunnelmiin!

Kaikkien palomiesten ja –naisten tuntema Tulimeri-risteily seilattiin jo 19. kertaa, tällä kertaa Turusta lähteneellä Baltic Princess –laivalla 22.–23.1. Kyseinen risteily pitää sisällään niin viihdettä kuin asiaakin; erilaisten esiintyjien ja ohjelmien lisäksi laivalla pidetään seminaareja ja esittelyjä pelastusalalle olennaisista aiheista. Déjà-Vun tytöt olivat monessa mukana niin tanssijoina kuin promoottoreinakin. Se onkin yksi ryhmämme valttikorteista; meidät voi laittaa mihin tilanteeseen vain, ja selviämme siitä ammattitaidollamme ja tilannetajullamme. Vanhojen konkarien Hannan ja Outin lisäksi risteilyllä nähtiin uusimmista tytöistämme Janina sekä Viivi, jotka hoitivat niin esiintymisen kuin promootiotkin uskomattomalla draivilla.

dejavu_tulimeri2.jpg

Tanssijamme Hanna, Viivi, Janina ja Outi valmiina hyppäämään lavalle.

Risteily avattiin vastaanottamalla risteilykansa, jolla oli täysi hulina päällä jo laivaan saapuessaan. Tervetuliaisten jälkeen Night with Stars –show’mme parhaat palat nähtiin täpötäydessä Starlight Palacessa. Puitteet olivat kohdillaan tällä risteilyllä, sillä show’n näkyvyydestä myös takariveille pidettiin huolta ympäri yökerhoa sijoitetuilla isoilla screeneillä. Meidän lisäksemme risteilyllä oli huippukaarti erilaisia esiintyjiä, kuten vatsalihakset kipeäksi naurattanut Krisse Salminen sekä Ressu & Jussi –duo.

dejavu_tulimeri.png

Kaunis ja lahjakas Krisse Salminen ehti lauantaisen show’nsa jälkeen nappaamaan kuvan kanssamme. Upeaa nähdä, että näinkin suurella staralla on jalat tukevasti maassa!

Lauantaina päiväohjelmaamme kuului kyselytutkimusten tekemistä, Speed Dating –järjestelyjä sekä erilaisia palkintojenjakoseremonioita. Koska risteily kerää kokoon kaiken ikäisiä pelastusalalla työskenteleviä, monipuolinen kattaus erilaista ohjelmaa on välttämätöntä. Eräs hauskimmista ohjelmanumeroista oli kuitenkin Speed Dating, joka jälleen keräsi huikean suosion. Kädet eivät meinanneet monella pysyä omalla puolella, mutta onneksi jokaista deittailijaa kohtaan oli vain minuutti aikaa!

dejavu_tulimeri3.jpg

Muuntautuminen esiintyjistä haastattelijoiksi kävi käden käänteessä. Pidätkö hieman erilaisesta lookistamme?

dejavu_tulimeri4.jpgKyselytutkimuksen tarkoituksena oli kartoittaa mielipiteitä risteilyn sujuvuudesta ja kerätä ehdotuksia ensi vuotta varten. Lopputuloksena oli sadalta henkilöltä tärkeää dataa – kiitos ajastanne!

Ensi vuonna Tulimeri-risteilyllä juhlitaan 20. juhlavuotta! Risteily tullaan aivan varmasti myymään loppuun ennätysajassa, joten omat lippunsa kannattaa varata heti, kun se on mahdollista. Toivottavasti tulemme treffaamaan myös ensi vuonna!


xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT