Umpimetsästä Vegasiin

Julkaistu 26.09.2016 20:45
Elokuun lopun Osmo's Cosmos -teatterikeikan jälkeen Déjà-Vun keikkaputki jatkui välittömästi Jämsässä FinnMETKO-messujen merkeissä, josta vielä jatkettiin keikkailua seuraavalla viikolla Ison Omenan O'Learys -ravintolan avajaisissa. Päivät sisälsivät monipuolisesti sekä tanssiesityksiä että promootioita, joten tyttöjemme vahvuudet pääsivät hyvin esille. Lue, mitä kaikkea keikat pitivät sisällään!

Messukeikat ovat aina aivan oma lukunsa - sen tietää kuka tahansa, joka on käynyt paljon messuilla. Pitkiä päiviä, paljon uusia ihmisiä ja kenties paljon ulkoilmaa ja yllättäviä tilanteita. FinnMETKO-messut 1.-3.9. olivat kaikkea tätä, yhdistettynä myös upeaan tiimiin ja monipuoliseen ohjelmaan. Déjà-Vun tanssijat ja promoottorit edustivat ALLU Finlandin osastolla keskeisellä paikalla metsän keskellä olevalla messualueella. Promootioiden lisäksi tanssijamme vetivät neljä tanssisettiä päivässä - tottakai ulkolavalla.

Asiakkaaltamme saimme kiitosta aktiivisuudesta, hyvästä asenteesta ja iloisesta meiningistä - nämä ovat juuri Déjà-Vun valttikortit! Suuri kiitos ALLU Finlandille ihanasta messurupeamasta. Toivottavasti näemme taas pian! Tsekkaa kuvat aurinkoiselta viikonlopulta Jämsästä!

 metsa_dejavu03.png

Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna aurinko vielä helli, ja edes ulkolavalla esiintyessä ei tullut vilu. 

metsa_dejavu02.png

ALLU Finlandin tiimi oli täyttä timanttia - hyvä meininki näkyi myös koko messuyleisölle. Toivottavasti näemme pian taas uudelleen.

metsa_dejavu01.png

Seuraavan viikon torstaina suuntasimme esiintymään Ison Omenan O'Learys -ravintolan kutsuvierasavajaisiin. Samasta yhteydestä löytyy myös Feel Vegas -pelisali. Hyvä yhteistyömme sai jatkoa, sillä olimme viime vuonna esiintymässä vastaavan ravintolan avajaisissa Sellon kauppakeskuksessa. 400 kutsuvieraan joukkoon mahtui Suomen kuumimpia julkkiksia ja tärkeimpiä nimiä, ja ohjelmassa oli muun muassa tutustumista BlackJack-peliin Feel Vegas -pelisalissa.  

metsa_dejavu04.png

Marika, Janniina, Hanna ja Tanja toivottivat vieraat tervetulleeksi uuteen Ison Omenan O'Learysiin. Menestys jo heti ensimmäisenä iltanaan!

Ravintola avautui myöhemmin illalla myös kaikelle yleisölle, ja lauteille nousi myös Musta Barbaari. Talo oli täynnä ja ihmiset näyttivät viihtyvän erittäin hyvin hyvän ruoan ja viihteen parissa - mitä muuta avajaisiin tarvitsisikaan? O'Learys avautui juuri sopivalla hetkellä World Cup of Hockeyn kynnyksellä. Uusi lempparikisastudio löydetty!

Keikkaputkemme jatkuu edelleen, ja seuraavaksi monipuoliset tyttömme toimivat malleina Love Me Do -messuilla Helsingissä 1.10. Mikäli hääkellot kilkattavat pian, tai haluat muuten vain löytää uusia hyviä ideoita juhliisi, nähdään Helsingin Kaapelitehtaalla

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT