Unelmista todeksi

Julkaistu 23.03.2014 23:06
Tämän vuoden alussa Iltalehti julisti erään showryhmän julkitulon yhteydessä, että uusia tanssiryhmiä syntyy kuin sieniä sateella. Suomenkin kokoisessa maassa esiintyviä tanssiryhmiä löytyy joka lähtöön, ja jokainen julistaa tuovansa alalle jotain täysin uutta. Miksi sitten halusimme lähteä mukaan näin kilpaillulle alalle?

Vastaus tähän on yksinkertainen; emme malttaneet pysyä poissakaan.

Tanssijamme ovat viihdyttäneet yleisöjä jo toista vuosikymmentä. Valtaosalla tytöistämme on vuosien tanssitausta, ja tarve tanssia, esiintyä ja viihdyttää ei pyyhkiydy pois. Moni varmasti tunteekin meidät Tanssiryhmä Tigersista, joka ehti olla monessa mukana. Aika aikaansa kutakin, ja siirryimme uusiin haasteisiin.

Kun oman ryhmän perustaminen vuodenvaihteessa tuli vain haaveesta todeksi, oli aika kääriä hihat ja ryhtyä hommiin. Uuden tanssiryhmän perustaminen ei ole vain pakkelin lätkäisemistä naamaan ja lavalle hyppäämistä, vaan todellista työtä. Tähän on kulutettu miljoona suttupaperia, Excel-taulukkoa, palaverituntia, unohtamatta tanssisalilla vietettyjä hikisiä viikonloppuja. Tämä kaikki aherrus on tehnyt lopputuloksesta vielä arvokkaamman, ja sitä tullaan vaalimaan joka ikisessä esiintymisessä vastaisuudessa.

 blogikuva1.jpg

Ryhmärämä Déjà-Vun treenit Kouvolan päädyssä

Kun aletaan luoda jotain aivan tyhjästä, jokaisen ryhmän jäsenen panos on merkittävä. Reunaehtomme tytöillemme voisikin olla se, että tätä tehdään täydellä sydämellä. Ilman tätä emme olisi saaneet kasaan yhtä upeaa show’ta kuin nyt. Kaikki koreografiat ovat meidän itsemme tekemiä, ja senpä takia ne näyttävät juuri omiltamme. Ryhmän sisällä oleva ammattitaito on päässyt esille muissakin asioissa kuin tanssissa; esimerkiksi upeat nettisivumme on tehnyt äärettömän taitava Anu Mäkelä.

Onneksi meillä on ollut matkallamme tukena myös vahvoja taustavaikuttajia. Ensimmäisestä päivästä lähtien meihin on uskonut The Voicen toimituspäällikkö Mikko Räsänen, jonka käsialaa ovat upeat tanssijakuvamme. Tanssitreeneillemme katon (ja erittäin hulppean sellaisen) päämme päälle on tarjonnut SATS, Pohjoismaiden johtava kuntokeskusketju. Persoonalliset ja taitavasti valmistetut asumme ovat Sanna-Mari Honkosen käsialaa. Glitter on tarjonnut kuvauksiimme asianmukaiset blingblingit.


blogikuva2.jpg

Déjà-Vun ensimmäiset promokuvaukset The Voicen studiolla – jännittää!

Kiitämme kumppaneitamme, ja suosittelemme muitakin liittymään Déjà-Vun remmiin.

Vaikka uuden ryhmämme julkistamisen takana on jo nyt 18 tytön kuukausien uurastus, olemme vasta taipaleemme alkupäässä. Emme malta odottaa, että pääsemme nousemaan lavalle ja viihdyttämään yleisöjä ympäri Suomea. Työmme ydin löytyy keikkahetkistä: kun yhdessä huudamme ennen show’ta nimemme, vaihdamme katseita yleisön kanssa ja laitamme kaikkemme likoon. Muista siis nimemme – saatat nähdä meidät pikemmin kuin arvaatkaan.

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT