Uusia vahvistuksia – uutta taitoa, ideoita ja energiaa!

Julkaistu 10.03.2015 18:07
Viime vuoden lopulla järjestetyssä casting-tilaisuudessa etsimme uusia vahvistuksia ryhmäämme. Ryhmän laajuus on valttimme, sillä tämän avulla voimme varmistaa, että asiakas saa aina haluamansa määrän tanssijoita ja edustajia tilaisuuteensa, mutta voimme myös jakautua useammalle keikalle samaan aikaan. Casting-tilaisuudesta laumaamme valikoitui neljä upeaa tanssijaa, joiden esittelyn olemme aloittaneet Facebook-sivuillamme viime viikon aikana. Haluamme tässä blogikirjoituksessa tarjota katsauksen uusiin vahvistuksiimme ja heidän ensimmäisiin kuvauksiinsa, jotka toteutti luottokuvaajamme The Voicen Mikko Räsänen.

uudettytot.pngSelfie-tikku jälleen käytössä, jotta kuvaan saatiin myös itse päätähti Mikko! Viivin, Anniinan, Riinan ja Eveliinan lisäksi kuvauksissa oli mukana vanha konkarimme Eve. 

The Voicen ja SBS Median toimituspäällikkö Mikko Räsänen on tukenut Dejoja taipaleen alusta alkaen. Tanssijat-sivumme kaikki kansikuvat ovat hänen käsialaansa, joten luonnollisesti halusimme jatkaa yhteistyötä myös uusien tanssijoidemme kuvien kohdalla. Kuvaukset järjestettiin helmikuun alussa The Voicen studiolla ja tuttuun tapaan jokainen tanssijamme sai haltuunsa kuvat, jotka miellyttivät sekä omaa että ryhmän silmää! Upeat korut kuvauksiin tarjosi Glitter. Suuri kiitos jälleen Mikolle – seuraavaan kertaan!


Riina_470x480px.jpgRiina

Riina on ollut menossa mukana jo useamman kuukauden, ja virallisesti hänet napattiin mukaan castingin myötä. Hänen kykynsä omaksua nopeasti koreografioita pisti silmään jo alusta lähtien, ja tahti ei ole hidastunut. Riinalla on hyvin pitkä tanssitausta, sillä hän on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt harrastaa tanssia yli 10 vuotta – kokeillen eri tanssityylejä laidasta laidaan. Tämä monipuolisuus on ehdottomasti valtti ryhmässämme, sillä keikoilla muuntaudumme nopeasti genrestä toiseen. Keikoilla tulet varmasti kiinnittämään huomiota hänen tanssitekniikkaansa, joka on hänen vahvuutensa! Riinan olet jo voinut bongata muutamilta promokeikoiltamme, ja hän valloittaa myös tanssikeikoillamme lähitulevaisuudessa.


Anniina_470x480px.jpg Anniina

Anniina kuuli ryhmästämme tanssijamme Even kautta, ja oli jo katsomassa lanseerauskeikkaamme kesäkuun alussa Helsingin Casinolla. Casting-tilaisuus tarjosi tälle tanssin monitaitajalle mahdollisuuden hypätä mukaan ryhmäämme ja se olikin menoa sen jälkeen! Anniina oli esimerkiksi Dejojen mukana esitanssimassa NRJ Extravadance –risteilyllä helmikuussa. Anniina on harrastanut tanssia pienestä taaperosta lähtien, aloittaen baletista jatkaen jazziin, showtanssiin, street-tansseihin ja jopa vogueen. Hän on ennättänyt myös opettaa tanssia päätoimisesti ja kilpaillut SM-tasolla. Tämä taitava nainen yhdistää osaamiseensa myös promootiotaidot, joten hän on upea lisä ryhmäämme. Anniina toivoi saavaansa Dejoista perheen itselleen, joten – tervetuloa!


Eveliina_470x480px.jpgEveliina

Sukulaisuusuhteet toivat Eveliinan ryhmäämme, sillä hänen isosiskonsa Karkki on vaikuttanut tanssialalla ja ryhmämme mukana jo pidemmän ajan. Elämäntilanne oli Eveliinalle sopiva casting-tilaisuudemme aikaan, joten hän päätti lähteä mukaan. Vaikka Eveliinallakin on jo tanssikokemusta useamman vuoden ajalta, hänen vahvuutensa on ehdottomasti promotaidoissa. Eveliina todisti jo ensimmäisellä promokeikallaan taitonsa. Hän listaa itsekin ominaisuuksikseen ihmisläheisyyden, asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot. Ahkera treenaaja kuitenkin huhkii sekä kunto- että tanssisalin puolella, joten hän on monipuolinen osaaja, joka sopii ryhmäämme kuin nenä päähän.


Viivi_470x480px.jpgViivi

Upea brunette Viivi on tuttu muutamille tanssijoillemme kotikonnuilta Kouvolasta, ja hän sai tietää ryhmästämme heti sen perustamisen aikoihin. Kiinnostus lähteä mukaan uuteen ryhmään heräsi jo tällöin, ja myös Viiville casting tarjosi tilaisuuden kokeilla siipiään Dejojen joukossa. Viivin räiskyvää persoonaa ja vahvaa olemusta on vaikea olla huomaamatta kun hän astuu ovesta sisään. Nämä elementit sekä palava halu esiintymislavoille tulevat varmasti tekemään hänestä huomion keskipisteen keikoillamme. Viivi treenaa ahkerasti Kouvolan päädyssämme ja hän tulee varmasti näkymään keikoillamme tulevien kuukausien aikana.


Toivotamme kaikki uudet vahvistukset tervetulleeksi ryhmäämme, ja heidän panoksensa ja osaamisensa tulevat viemään meidät taas askeleen eteenpäin. Uusien tyttöjen esittelyt löydät Facebookistamme, heidän kaikki kuvansa ja myös vanhat tekijämme Tanssijat-sivulta.

 

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT