Vaihtelu virkistää

Julkaistu 21.09.2014 18:38
Vaikka festarikesä on jo ohitse, Dejojen keikkakalenteri ei ole tyhjentynyt. Päinvastoin; viikonloput kuluvat tytöillä edelleen keikkaillessa ja arkipäivät treenatessa. Olemme jatkaneet perinteiseen tapaamme harjoituksia SATS Elielillä Helsingissä ja Kuntokeskus Ykkösellä Kouvolassa. Yhteistyö näiden tahojen kanssa on mahdollistanut säännöllisen harjoittelun, joka on välttämätöntä ryhmän kehitykselle. Keikkojen puolella emme ole kuitenkaan jämähtäneet vain tanssiin, vaan olemme saaneet nauttia työskentelystä vaihtelevissa tilaisuuksissa. Promootiotyöt erilaisilla messuilla ja tapahtumissa tarjoavat mahdollisuuden jalkautua ihmisten keskelle ja Dejat nauttivat joka hetkestä!

Déjà-Vu sai kunnian osallistua elokuun lopulla Radio NRJ:n toteuttamaan kampanjaan Helsingin City Centerissä. Dance like nobody’s watching-teemalla toteutettu konsepti sai hymyn monen ohikulkijan huulille. Jos satuit bongaamaan yksinään joraavia tyttöjä ostoskeskuksen käytäviltä, hyvin suurella todennäköisyydellä ne olimme me!  Yhteistyö NRJ:n kanssa jatkuu NRJ Extravadance-risteilyjen muodossa, ja ensimmäinen esiintyminen M/S Baltic Queenilla tapahtui menneenä lauantaina! Ehdit vielä kuitenkin seuraavalle supersuositulle risteilylle Dejojen kanssa 8.11. Varaa lippusi ajoissa!

dejavu_nrj.jpg

Dejat kiittävät Radio NRJ:tä huikeista keikoista!

Vaikka tanssi on leipälajimme, ryhmämme tarjoaa myös ammattitaitoiset ja sanavalmiit promootiotyöntekijät erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Iloinen asenne ja ahkeruus ovat valttejamme, ja usein saammekin meidät kerran tilanneista yrityksistä pysyviä kumppaneita. Tänä syksynä tyttömme ovat olleet messuilemassa muun muassa Jyväskylässä Turvallisuusmessuilla Turvata-osastolla sekä LG:n osastolla Expert Expoilla. Pitkät messupäivät saattavat tuntua jaloissa, mutta aika kuluu nopeasti hyvässä porukassa ja uutta oppien!

messutytot.png

Vaihtelevia työtilanteita – palokuntalaisista kodinkoneisiin!

Kummeliäijät sekoilee-revyyn ensi-ilta on vain muutaman päivän kuluttua, 26.9. Revyy esitetään Hotelli Ilveksessä Tampereella, ja myös harjoitukset on järjestetty Tampesterin päädyssä. Tytöt ovat siis kulkeneet ahkerasti Helsinki/Kouvola-Tampere väliä. Lavalla tullaan näkemään Dejoista Hanna, Anu, Minna, Marika, Emmi, Silja, Janniina ja Veronika. Voit yhdistää nimet kasvoihin tutustumalla aiempiin blogikirjoituksiimme, joissa esittelimme tanssijamme!

dejavu_mauno_ahonen.jpgMauno Ahonen.. triplana!

Show’ssa tullaan näkemään Dejojen upeimpia koreografioita ja asujen väriloistoa. Olemme saaneet myös upean mahdollisuuden osallistua sketseihin näyttelyn muodossa, ja tytöt tullaan näkemään esimerkiksi Mauno Ahosina! Vaikka olemmekin olleet alalla vuosikausia, on projekti opettavainen ja kehittää edelleen esiintymistaitojamme. Kummelien kaltaisten ammattilaisten kanssa työskentely on kokemus, jota tulemme varmasti vaalimaan pitkään.

Viimeiset päivät ennen lavalle nousemista tulevat olemaan kiireisiä, mutta uurastus palkitaan varmasti onnistuneella show’lla. Toivottavasti näemme mahdollisimman monta teistä katsomossa!

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT