Viisi vinkkiä onnistuneisiin juhliin

Julkaistu 22.08.2017 19:30
Déjà-Vut ovat vuosien varrella nähneet monituiset juhlat, paitsi esiintyjän myös järjestäjän roolissa. Monet tarjoamistamme ohjelmakokonaisuuksista sisältävät tanssishow'n lisäksi muitakin palveluita, jotka osaltaan tekevät juhlasta onnistuneen. Tämän lisäksi monella ryhmäläisellä on omakohtaista kokemusta juhlien järjestämisestä, ja onpa meillä yksi ammattilainenkin. Lue meidän vinkkimme onnistuneisiin juhliin! 

1. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. 

Aloita järjestelyt hyvissä ajoin. Jos Excelin käyttö ei ole luontevaa, netistä löytyy paljon ilmaisia suunnittelutyökaluja esimerkiksi häiden organisointiin. Aikatauluta järjestelyjen eri vaiheet ja suunnittele budjetti. Kun kaikki on ylhäällä, on helpompi lähteä toteuttamaan valmista suunnitelmaa, kun ei tarvitse kuluttaa energiaa siihen, mitä kaikkea pitikään muistaa. Ota myös apu vastaan ja delegoi rohkeasti.

dejavu-show-ht-03.jpg

Juhlapaikan voi järjestää myös itse, ja säästää näin kustannuksissa. Osan häävieraista voi kutsua etkoille ja samalla pistää paikat kuntoon!

2. Kohtuu kaikessa!

Ohjelman järjestämisessä on aina kaksi puolta; jotain ohjelmaa on hyvä olla, mutta ei liikaa. Pelkälle seurustelulle ja juttelulle on hyvä jättää tarpeeksi aikaa. Hyvä idea on laittaa takataskuun "varaohjelmaa", jonka voi toteuttaa tarpeen tullen, mutta sen pois jääminen ei harmita.

dejavu-ht-01.jpg

Bändi, tanssishow, puheita; perusainekset onnistuneisiin häihin! (Kuva: Mikko Räsänen)

3. Luota tuttuun ja turvalliseen.

Suurena päivänä - oli se sitten oma tai jonkun muun - ei kannata kokeilla uusia trendejä tai suunnata tuntemattomalle kampaajalle. Tuttu meikkaaja tietää mikä sinulle sopii, mutta myös mistä itse pidät. Koekampausta ja -meikkiä ei saa silti unohtaa! 

dejavu-show-ht-04.jpg

Tutun kampaajan kanssa olet samalla sivulla - paitsi siitä mitä haluat, mutta myös vastaavasti siitä mikä on toteutettavissa. 

4. Yllätä odottamattomalla!

Vieraat voi pitää varpaillaan odottamattomalla ohjelmalla tai muilla yllätyksillä. Se voi olla esimerkiksi salsa häävalssin sijaan tai esiintyjä, joka saa pyllyt pois penkeistä. 

dejavu-show-ht-07.jpg

Hääshow'ssamme morsian ei jää taka-alalle; uskaltaisitko itse heittäytyä tähän mukaan? (Kuva: Mikko Räsänen)

5.  Palkkaa ammattilainen asialle.

Palkkaamalla ohjelmatoimiston tai tapahtumasuunnittelijan voit jättää stressaavan osuuden ammattilaiselle, ja itse keskittyä juhlimiseen. Déjà-Vulta saat ohjelman lisäksi juontajat ja voimme yhdistää sinut myös tapahtumasuunnittelijaan. Ota meihin yhteyttä info(a)deja-vu.fi!

dejavu-show-ht-06.jpg

Vauvakutsut ovat yleistyneet Suomessa viime vuosien aikana, ja myös niiden järjestämisessä voit käyttää tapahtumasuunnittelijaa.

dejavu-show-ht-05.jpg
(Kuva: Mikko Räsänen)

Ja mikä tärkeintä, muista nauttia ja pitää hauskaa!

xoxo,
Déjà-Vu 

 


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT