Voitto kotiin, Meiju!

Julkaistu 30.12.2015 11:28
Kuluneen syksyn aikana olet voinut bongata tanssijamme Meijun Miss Helsinki 2016 –finalistien joukosta. Tiukan kilpailun jälkeen Meiju selvitti tiensä finaalikymmenikköön, ja Dejat uskovat vakaasti, että hän tuo kotiin myös kilpailun kirkkaimman pokaalin! Syksyisessä blogipostauksessamme Meiju kertoi fiiliksistään juuri finalistien julkistamisen jälkeen. Déjà-Vu voi ylpeänä kuitata, että Meiju on sanansa mittainen nainen – hän on edustanut niin itseään kuin tanssiryhmäämme nöyrällä ja fiksulla asenteella, ja treenannut itsensä huippukuntoon. Myös muita Deja-tanssijoita tullaan näkemään vilaukselta finaalissa – lue alta lisää!

Miss Helsinki 2016 –finaalia jännitetään 8.1. Helsingin Apollossa. Ennakkotietojen mukaan tupa tulee olemaan ääriään myöten täynnä, joten paikalle saapumista ei kannata viivyttää turhan myöhään. Miss Helsinki –kisaan kuuluu myös talent-osuus, missä kisailijat saavat esittää omia erityistaitojaan. Déjà-Vun tanssijat ovat saaneet kunnian olla mukana Meijun talent-osuudessa! Meijun visioima esitys on toteutettu ryhmän sisäisiä taitoja hyödyntäen koreografioista asujen valmistukseen asti. 

dejavu_1204.png

Joulupyhien viettoa ei Dejoilla venytetty – treenit ja suunnittelupalaveri kutsuivat jo sunnuntaina. Upea finalistimme Meiju löytyy vasemmasta kuvasta keskimmäisenä!

Olemme saaneet seurata tiiviisti Meijun valmistautumista finaaliin ja hänelle täytyy nostaa hattua – kunnolla! Omistautuminen treeneihin ja terveellisessä ruokavaliossa pitäytyminen on näkynyt hänen arkipäivässään; treeneihin kulkevat vain itse valmistetut eväät ja ennen tanssitreenejämme hänet on voinut bongata jo salin puolelta nostamassa rautaa. Puurtaminen on tuottanut tulosta, sillä Meijun kroppa on kadehdittavan hyvässä kunnossa. Finaalikiireiden mentyä ohitse haluamme häneltä kaikki mahdolliset treenivinkit!

dejavu_1203.png

Show sekä tanssijat kasassa. Treenimme vaativat rekvisiittaa lavan eri osia esittämään, ja onneksi yhteistyökumppanimme Kuntokeskus Ykkösen varusteista löytyy jos jonkinlaista korviketta.

Voit ihailla upeakasvoisen ja –kroppaisen Meijun kuvia muun muassa Miss Helsinki –kilpailun virallisilla Facebook-sivuilla. Tule kanssamme kannustamaan Meiju voittoon ja tsekkaamaan samalla, millainen show Meijun talent-osuuteen on kehitetty! Nähdään 8.1. Helsingin Apollossa!

dejavu_1205.png

Hyvä Meiju – me uskotaan, että tuot voiton kotiin!

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT