Vuoden 2017 kuumin kiertue starttaa pian!

Julkaistu 20.06.2017 21:16
Kulisseissa on kuhissut koko alkuvuoden. Olemme kaikessa hiljaisuudessa suunnitelleet ohjelmakokonaisuutta, joka sisältää viihdettä, viehkeyttä ja upeaa musiikkia. Löimme hynttyyt yhteen vanhan tuttumme DJ Dossen kanssa, ja lopputulos on nähtävissä loppuvuoden keikkalavoilla. Tsekkaa, mistä on kyse! 

Kaikki oli paremmin ennen, eikö niin? Tämä tuntuu pitävän paikkansa ainakin musiikista puhuttaessa, joten päätimme tuoda 2000-luvun takaisin yökerhoihin. Millennium Backspin -kiertueeksi ristitty rundi toteutetaan yhteistyössä Suomessa laajalti tunnetun DJ Dossen kanssa. NRJ Extravadance -risteilyistä alkanut yhteistyö jatkuu nyt niin maalla kuin merelläkin.

dejavu-millennium-backspin.jpg

Kiertue starttaa jo heinäkuun 15. päivä Salossa Rikala Night Clubissa. Syksyn osalta keikkakalenteristamme löytyy jo neljä keikkapäivää uudistetulla Viking XPRS -laivalla. Laivashow pitää sisällään myös ekstraherkkua; upeaääninen, juuri Suomen musiikkiskeneen ponnistanut Elianna esiintyy Viikkarin Millennium Backspin -show'ssa. 

Olemme viime viikot valmistelleet uutta materiaalia keikoille, ja ryhmän sisäiset koreografit ovat taas päässeet panemaan parastaan. Pieni sneak peek show'hun: keikoilla tullaan näkemään koreografioita mm. Duffyn, Beyoncén sekä Lady Gagan tahtiin. Kesä on meille nyt kovan treenaamisen aikaa.

Kyselyt ja tarjouspyynnöt keikkakokonaisuudesta voi lähettää osoitteeseen info(a)deja-vu.fi. Toimi nopeasti, sillä Dejojen loppuvuosi alkaa taas näyttää kiireiseltä! 

xoxo,
Déjà-Vu 

 

Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT