We are family!

Julkaistu 26.11.2015 13:11
Viimeisimpiin viikonloppuihin olemme saaneet mahdutettua kauan kaivattua yhdessä oloa ja puuhailua tanssijoidemme kesken – ja sen vaikutukset tuntuvat selkeästi entistä parempana yhteishenkenä! Vaikka nautimmekin keikkailusta, on vapaalle vaihtaminen ja myös kuulumisten kertominen toisillemme erittäin tärkeää, sillä se parantaa jaksamistamme esiintyä ympäri Suomea. Seuraavasta viikonlopusta on tulossa hyvin hektinen, joten on hyvä, että saimme ladata akkuja ennen tätä ponnistusta. Tässä blogipostauksessa palaamme kuitenkin vielä menneiden viikonloppujen meininkeihin – pikkujouluistamme uuden pikkuisen Déjà-Vu-vauvan juhliin.

Déjà-Vun railakkaat pikkujoulut järjestettiin Helsingissä 14.11. Aloitimme ohjelmamme jo päivällä InsideOut Escape Games –pelissä Kalliossa. Kahteen joukkueeseen jaettu porukkamme yritti parhaansa mukaan ratkoa pulmia, mutta vain toinen joukkueista pääsi ulos huoneestaan ajallaan. Tämä ketutti hävinnyttä porukkaa, voimme kertoa! Onneksi harmitus haihtui nopeasti, sillä ohjelma vaihtui lähes tunneittain aamuyön pikkutunneille asti. Monen lempparina oli varmasti karaokebussi, joka kyyditti meitä ympäri Helsinkiä lauantai-iltana. Oli kenties hyvä idea säästää naapureiden tärykalvoja, ja viedä tämä esitys bussilla kauemmas keskustasta. 

1103a.jpg

Koko ryhmärämä kasassa – juuri ja juuri mahduimme yhteen kuvaan!

1103e.png
Illan aikana yhtenä ohjelmanumerona oli pantomiimi. Esitykset liittyivät meille tärkeisiin muistoihin, ja monelle tämä lausahdus ei varmaan paljon avaudu. Meitä se kuitenkin nauratti hyyyvin paljon!

Ryhmämme näkyi ja kuului varmasti myös Apollossa, josta olimme varanneet illaksi oman pöydän. Loppuilta kului tiiviisti tanssilattialla sekä muilla tanssittavilla pinnoilla – mihinkäs tiikeri raidoistaan pääsisi? Jo seuraavia pikkujouluja odotellessa ja suunnitellessa!

1103c.jpgApollossa vietettiin samaan aikaan myös palomiesten kalenterin julkaisujuhlia, ja meillä oli täydellinen näköala lavalle. Jes!

Tulevana viikonloppuna Déjà-Vu tulee vetämään yhteensä SEITSEMÄN keikkaa pääkaupunkiseudulla, joten kuluneen parin viikon aikana olemme lisänneet kalenteriimme useita extratreenejä, ja viime viikonloppuna vedimme lähes viiden tunnin treenit. Treenien jälkeen kokoonnuimme ”ryhmäpalaveriin”, joka oli todellisuudessa vauvakutsut ryhmämme uusimmalle tulevalle äidille. Rauhassa vietetty ilta kaiken hässäkän jälkeen tuli tarpeeseen. Alla muutama tunnelmakuva ihanilta tyttövauvan kutsuilta.

1103d.png

Vauvakutsuille kuuluvat totta kai myös tarjoilut – tässä tapauksessa koristeluun yhdistyi myös Déjà-Vun tunnusväri violetti. Vaippakakku on lahjojen klassikko, ja mukaan mahtui myös muuta uudelle äidille tarpeellista!

Muista tsekata keikkakalenteristamme, mistä voit bongata meidät tulevana viikonloppuna! 

xoxo,
Déjà-VuJaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT