We can’t stop!

Julkaistu 27.07.2014 20:03
Edellisessä blogikirjoituksessa kerroimme festarikuulumisia Pioneeri-festivaaleilta. Seuraavana viikonloppuna Dejat vastasivat VIP-vieraiden ylläpidosta Rakuuna Rockissa Lappeenrannassa. Rakuunanmäki täyttyi hyvistä artisteista ja helteistä nauttivista juhlijoista, ja festarit eivät olisi voineet onnistua paremmin. Hieman toisenlaista keikkaa oli luvassa keskiviikkona 23.7., kun Déjà-Vun tanssijat esiintyivät Jessica Wolffin musiikkivideolla!

blogi_festarit_dejavu.jpg

Esiintyjäkaarti oli Rakuuna Rockissa omaa luokkaansa – Eppu Normaalin Martti Syrjä Tanjan ja Annin kanssa bäkkärillä.

blogi_musavideokuvaukset_dejavu.jpg

Videolla esiintyy myös upea Sini Tarkkinen!

Vaikka kaikissa keikoissa on oma jännityksensä, musiikkivideolla esiintymisessä on erityistä viehätystä. Videoon saattaa törmätä vielä vuosienkin päästä, ja totta kai ryhmän vilahtaminen videolla tarjoaa mahtavaa näkyvyyttä. Olimmekin erittäin iloisia, kun meitä pyydettiin mukaan Jessica Wolffin uudelle Magic Castle –kappaleen musiikkivideolle! Video kuvattiin keskiviikkona 23.7. Hämeenlinnan Vanajanlinnassa, ja jo hulppeat olosuhteet kuvaukselle lupailevat hyvää lopputulosta. Seuraa Jessican Youtube-kanavaa, ja tiedät, milloin video putkahtaa ulos!

Keikat eivät tule loppumaan kesken tulevana syksynä, sillä Déjà-Vun tytöt on kiinnitetty 1.8. lähtien Partybar Hulabaloon vakiokalustoon! Tulevana perjantaina lauteille nousevat ensimmäisen kerran Badass Party Babesit – eli hurjat tanssijat, jotka pitävät takuulla bileet käynnissä aamun pikkutunneille asti! Samalla juhlitaan Partybar Hulabaloon, tuttavallisemmin Hulan, avajaisia. Hula on täysin uudistunut, joten kannattaa tulla tsekkaamaan, mitä Marco ja kumppanit ovat saaneet aikaiseksi! Paikalla on myös Street Kings Gang, joukko äärimmäisen taitavia katutanssijoita. Kombinaatiolla Street Kings ja Déjà-Vu ei voi mennä vikaan, tämä todistettiin jo lanseerausbileissämme!

BadassPartyBabes_cover_v5.jpg

Dejat on siis mahdollista bongata tulevina viikkoina joka perjantai Partybar Hulabaloossa – tule moikkaamaan meitä ja viettämään hurja ilta Badass Party Babesien kera!

xoxo,

Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT