Welcome aboard!

Julkaistu 24.01.2017 20:25
Viime viikonloppuna Maiju, Sonja, Viivi ja Sofia Déjà-Vu-promootiotiimistä olivat seilaamassa Itämerellä Tulimeri2017-risteilyn merkeissä. Dejat ovat nyt jo toista kertaa mukana kyseisellä risteilyllä - viime vuoden risteilystä pääset lukemaan lisää täältä. Mitä tällä kertaa tapahtui? Lue lisää!

Tämän vuoden Tulimeri-risteily oli juhlallinen tapahtuma: ei ainoastaan 20-vuotista taivaltaan juhlistavan tapahtuman kannalta, vaan tämän lisäksi myös Suomi viettää tänä vuonna 100-vuotispäiviään ja Silja Line täyttää 60 vuotta. Korviimme kantautui tieto, että Tulimeri-risteilyn liput oli myyty loppuun alta aikayksikön ja Dejoilla oli kunnia vastaanottaa laivalle yli 2000 iloista matkustajaa. Risteilyn väriteemana toimi Suomen juhlavuoden kunniaksi sinivalkoinen, ja jokainen matkustaja oli toteuttanut teemaa oman tyylinsä mukaisesti. Oli sinistä pukua, peruukkia, kasvomaalauksia ja vaikka mitä muuta sinivalkoisen sävyissä! 

dejavu-tulimeri-risteily-01.jpg

Dejatkin olivat luonnollisesti pukeutuneet väriteeman mukaisesti sinivalkoiseen, ja kokonaisuuteen tuotiin vielä himpun verran lisäglamouria hopean väristen elementtien muodossa. 

Vieraiden vastaanoton jälkeen oli aika nostaa ankkurit ja suunnata kurssi kohti Starlight-yökerhoa, joka toimi tapahtuman keskipisteenä koko risteilyn ajan. Illan aikana esiintyi tunnettuja artisteja, kuten Anneli Mattila ja Anssi Kela. Dejatkin saivat kunnian päästä lavalle, kun iloiset tapahtumajärjestäjät imitoivat tunnettuja suomalaisartisteja, kuten Petri Nygårdia. Myöskin Raptorin Oi beibi -kappaleen aikana yleisö saattoi bongata Dejat lavalla! 

dejavu-tulimeri-risteily-03.jpg

Koko Tulimeren porukka yhdessä kasassa. Fiilis oli tuttuun tapaan katossa paitsi risteilyvierailla, myös järjestävällä taholla!

Juhlaväen jatkaessa illan ja yön rientoja, suuntasivat Dejat kauneusunille. Seuraavasta päivästä oli tulossa ohjelmantäyteinen ja luvassa olikin muun muassa seminaaria, karaoken SM-kisat, palkintojen jakoa, speed datingia ja muita kilpailuja. Suoritimme myös gallupia Tulimeri-tapahtumasta lauantaipäivän aikana. Sana, joka toistui monen juhlijan suusta, oli perinne. Risteilylle tullaan yhteisöllisyyden takia ja moni mielsi tapahtuman eräänlaiseksi kokoontumisajoksi samanhenkiselle porukalle. 

dejavu-tulimeri-risteily-02.png

Kannattaa tsekata IG:stä #tulimeri – kuvasatoa risteilyltä tuli erittäin kiitettävästi!

Iltapäivän ja koko risteilyn kruunasi päättäjäiset ohjelmanumeroineen ja palkintojen jakoineen. Dejoista Sofia sai kunnian toimia arvonnan onnettarena. Laivan lähestyessä Turun satamaa oli aika pakata keikkavaatteet odottamaan seuraavaa tapahtumaa ja valmistautua kotiin lähtöön. Takana oli 24 tuntia täyttä iloisuutta ja positiivista energiaa. Tunnelma risteilyllä oli huippu ja ennen hytistä poistumista katsoimme toisiamme ja totesimme yhteistuumin ”tänne haluamme tulla uudestaan!”

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT