Yhteistyössä: ELIXIA

Julkaistu 16.11.2016 20:41
Déjà-Vulla on matkassaan mukana upeita yhteistyökumppaneita, ja eräs arkipäivässämme näkyvimmistä yhteistyökumppaneista on kuntokeskusketju ELIXIA. Harjoittelemme viikoittain useita kertoja Pohjoismaiden markkinajohtajan upeassa Elielin keskuksessa, ja usea tanssijamme treenaa ELIXIAn keskuksissa myös tanssiharjoitusten ulkopuolella. Osallistuimme viime viikolla ELIXIAn ja Lastenklinikoiden Kummien järjestämään tempaukseen – lue lisää!

Keskiviikkona 9.11. kaikissa ELIXIA-keskuksia ympäri Suomen punnerrettiin Lastenklinikoiden Kummien hyväksi. Tavoitteena oli päivän aikana saada kasaan 100 000 punnerrusta, ja täten lahjoittaa 5000€ lasten kuntouttavaan toimintaan Fysioterapian osastolle. Tempaus oli osa suurempaa yhteistyötä ELIXIAn ja Lastenklinikoiden Kummien välillä. Voit lukea lisää kampanjasta täältä!

satselixia_dejavu_01.png

Ihana Marikamme pääsi Kummien nallen kanssa kuvaan – ennen kuin punnerrukset veivät voiton nallestakin.

Deja-tytöt käyttivät totta kai tilaisuuden hyväksi, ja pistivät punnertaen ennen treenejä. Viimeaikaisten treenihaasteidemme myötä punnerrukset kulkivat erittäin hyvin, ja hyvä tarkoitus sai ponnistamaan muutamat ekstrapunnerrukset.

satselixia_dejavu_02.png

Sofia veti punnerrukset miesten tyylillä kuin vettä vain!

satselixia_dejavu_04.png

Myös Tampereen vahvistuksemme Emmi kävi ELIXIA Kalevassa kantamassa kortensa kekoon!

Marraskuun loppu ja joulukuu tulevat olemaan kiireistä aikaa ryhmällemme, ja meitä tullaankin varmasti näkemään ELIXIAlla treenaamassa hiki tonttulakissa useampana kertana viikossa.

satselixia_dejavu_03.png

Salille menemisen tulisi olla mukavaa, joten oikea treeniympäristö on tärkeää. ELIXIAn keskuksista löydät välineet ja tilat monipuoliseen treeniin.Loppuvuoden osalta keikkakalenterimme on täpötäynnä, ja se näyttää seuraavalta:

Auto 2016 -messut, Helsingin Messukeskus 18.-20.11.
Feel Vegas Iso Omena, Espoo 25.11.
Feel Vegas Sello, Espoo 25.11.
Yksityistilaisuus, Kuortane 26.11.
Feel Vegas Iso Omena, Espoo 26.11.
Feel Vegas Sello, Espoo 26.11.
Yksityistilaisuus, Ahvenanmaa 2.12.
Casino Helsinki 3.12.
Ravintola Teatteri, Imatra 17.12.

Keikkakalenterimme alkaa täyttyä myös alkuvuoden osalta, joten keikkavarausten kanssa kannattaa olla ajoissa liikkeellä! Ota yhteyttä meihin, info(a)deja-vu.fi, ja räätälöidään juuri sinun tapahtumaasi sopiva show!

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT