Ykkösen joulu

Julkaistu 11.12.2015 10:34
Déjà-Vu on tehnyt jo puolentoista vuoden ajan yhteistyötä Kouvolan Kuntokeskus Ykkösen kanssa. Ykkönen tarjoaa treeneihimme sopivan suuren ja valoisan peilisalin, monipuolisen kuntosalin ja muiden treenien ohelle laajan kirjon ryhmäliikuntatunteja. Ykkösellä on oma vakiintunut kävijäkuntansa, joka on kasvattanut kokoaan joka vuosi. Legendaariset pikkujoulut keräävät vuosittain heidät yhteen kokoon, ja tänä vuonna kyseiset kekkerit järjestettiin lauantaina 5.12. Esiintyjien joukkoon pääsi jo toista kertaa Déjà-Vu!

dejavu_ykkonen_1.pngMinna, Janina ja Outi pääsivät itsenäisyyspäivän aattona vetäisemään show'n kotikulmilla Kouvolan Ykkösellä. Kotiyleisölle esiintymisessä on sitä jotain!

Déjà-Vu sai kunnian polkaista käyntiin illan ohjelmat ruokailun ja juomatarjoilun jatkeeksi. Yleisö kaipasi hieman lämmittelyä ennen osallistumista ja heittäytymistä vaativia ohjelmanumeroita, joten show'mme oli juuri sopiva aloitus. Janina, Minna ja Outi vetäisivät energisen jouluhenkisen show'n, jonka päätteeksi saimme lavalle houkuteltua myös Ykkösen henkilökuntaa ja vakitreenaajia.

dejavu_ykkonen_3.jpg

Pikkujoulut järjestettiin Ykkösen peilisalissa, jossa normaalisti treenailemme joka keskiviikko!

dejavu_ykkonen_2.png

Rohkeimmat uskalsivat lopuksi hypätä lavalle kanssamme. Heittäytyminen kunniaan!

Kuntokeskus Ykkösen laajentuneet aukioloajat sekä joulunajan ryhmäliikuntatarjonnan pääset tsekkaamaan heidän kotisivuiltaan. Ykkönen on avoinna myös joulun jokaisena päivänä, joten joulukinkkuja pääsee sulattelemaan viivytyksettä! Joulupukin konttiin voi myös sujauttaa esimerkiksi Ykkösen jäsenkortin. Ykkönen tarjoaa uusille korttiasiakkailleen laiteopastuksen ja harjoitusohjelman veloituksetta!

dejavu_ykkonen_4.png

Vuoden viimeiset keikat vetäistään perjantaina 11.12. NRJ Extravadance –risteilyllä sekä lauantaina 12.12. yksityistilaisuudessa Kouvolassa. Täysin vapaalle Dejat eivät kuitenkaan voi vaihtaa, sillä ensi vuosi käynnistetään erittäin tärkeällä tapahtumalla – tanssijamme Meiju kilpailee Miss Helsinki –finaalissa 8.1. Helsingin Apollossa. Lavalla tullaan näkemään myös uutta materiaalia Déjà-Vulta. Kaikesta tästä voit lukea lisää tulevista blogipostauksistamme!

Jouluterkuin,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT