You are currently viewing Deja-vu 5 vuotta

Deja-vu 5 vuotta

KAIKKI LÄHTI RAKKAUDESTA TANSSIIN

Deja-vun perustamisesta tuli 1.6.2019 kuluneeksi viisi vuotta. Kaikki sai alkunsa siitä, kun parikymmentä tanssimista ja esiintymistä rakastavaa ystävystä päätti lyödät hynttyyt yhteen ja perustaa oman tanssiryhmän. Tarkan suunnittelutyön, koreografioinnin ja asujen valmistuksen jälkeen Tanssiryhmä Deja-vu lanseerattiin näyttävästi Helsingin Casinolla kesäkuussa 2014. Deja-vun eri vaiheista voit lukea lisää Tarinastamme.

Lanseerauksen jälkeen toimintavuodet ovat olleet tapahtumarikkaita. Kuluneisiin vuosiin on mahtunut onnistuneita yhteistöitä Suomen tunnetuimpien brändien kuten Radio NRJ:n, Viking Linen ja Veikkauksen kanssa. Erilaisia tapahtumia, tanssi-, kuvaus- ja promootiokeikkoja onkin mahtunut kuluneisiin viiteen vuoteen lähes 300! Näistä suuri kiitos kuuluu asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme, jotka ovat uskoneet tekemiseemme ja tilanneet meitä tapahtumiinsa aina uudestaan ja uudestaan. 

DEJA-VU JA TULEVAISUUS

Unelmamme ovat aina olleet suuria, ja iloksemme voimme paljastaa, että olemme aloittaneet työn kohti palveluvalikoiman laajentamista. Samalla Deja-vu saa uuden nimen, logon ja visuaalinen ilme tulee uudistumaan. Ota somekanavamme alta seurantaan ja liity mukaan Deja-vun menestystarinaan.