You are currently viewing Kesän promootiokiertue onnistuneesti päätökseen

Kesän promootiokiertue onnistuneesti päätökseen

PROMOOTTORIT & FESTIVAALIKESÄ 2019

Kesä 2019 oli Deja-vulle erittäin työntäyteinen ja antoisa. Kesän promootiokiertue aloitettiin kesäkuun alussa Rockfesteilta ja Iskelmäparatiisista, ja festivaalikiertueen viimeiset brändiaktivoinnit toteutettiin elokuun puolivälissä Tampereen Blockfesteilla. Näiden lisäksi tiimimme promoottorit työskentelivät kesän aikana RMJ:ssä, Provinssirockissa, Ilosaarirockissa, Ruisrockissa ja Qstockissa.

Promoottoreiden tärkein tehtävä on edustaa asiakasyritystä positiivisella ja mieleenpainuvalla otteella tuote, kohderyhmä ja promootion tavoitteet huomioiden. Deja-vun promoottorit saavat kerta toisensa jälkeen kiitosta aktiivisesta ja ammattimaisesta asenteesta, joka on syntynyt vuosien pr-työkokemuksen tuloksena. Promoottoreiden tärkeimpiä ominaisuuksia ovat kyky omaksua asiakkaan brändi omakseen nopeallakin aikataululla, rohkeus lähestyä ja kohdata ihmisiä aidosti sekä välittää ympärilleen positiivista energiaa. 

KOHTI SYKSYN TAPAHTUMIA

Festarikesästä jäi meille käteen onnistuiden myyntiaktiviteettien lisäksi aimo annos ihania tapahtumia, muistoja ja kohtaamisia! Kesän jälkeen on kuitenkin aika siirtyä syksyn tunnelmiin: messuihin ja yllättävänkin pian alkavaan pikkujoulukauteen. Tiimimme on täynnä timanttisia tekijöitä – vielä ehdit hankkia promootiotyön ammattilaisen syksyn messuille ja muihin tapahtumiin.

Promootiokiertue toteutettiin yhteistyössä Ramson & Co. Brand Ambassadorsin kanssa.