Show

Night with Stars by Déjà-Vu

Night with Stars on koko illan kestävä ohjelmakokonaisuus. Déjà-Vu -tanssijat luovat unohtumattoman elämyksen, jonka aikana jokainen katsoja löytää oman sisäisen tähtensä. Illasta ei puutu säihkettä eikä glamouria, sillä jo ensi hetkestä lähtien asiakkaat saavat VIP-kohtelua punaisella matolla. Illan aikana näyttävät Déjà-Vu -tanssijat houstaavat kuplivaa Skumppabaaria ja kamerat ovat valmiina poseerauksia varten.

Teemana ovat suurimmat starat kautta aikojen ja illan kohokohta, Night with Stars –show, on jännittävä läpileikkaus suurien legendojen hittibiiseistä aina 60-luvulta tähän päivään. Visuaalisen elämyksen lisäksi myös yleisö saa oman tähtihetkensä lavalla tanssijoiden kanssa. Déjà-Vu -show on rakennettu pilke silmäkulmassa, ja se on täynnä vauhdin huumaa – seksikkyyttä ja viehkeyttä unohtamatta.

 

Rocking the Night with Déjà-Vu

Déjà-Vu -esitanssijat pitävät huolen siitä, etteivät bileet jätä ketään kylmäksi. Näyttävät esitanssijat nostattavat fiilistä koko illan ajan ja saavat jokaisen villiintymään kuumimpiin tanssiliikkeisiin. Sähköinen tunnelma on käsin kosketeltavissa, kun esitanssijamme rokkaavat tanssilattialla, baaritiskillä ja korokkeella. Anna Déjà-Vun viedä ja illastasi tulee unohtumaton!

 

Boost Your Sales with Déjà-Vu

Déjà-Vu -promoottorit ovat aurinkoisia ja sanavalmiita myynnin ammattilaisia, jotka saavat tuotteellesi sen ansaitseman näkyvyyden. Promoottorimme ovat aktiivisia ja lähestyvät ihmisiä aina ammattitaidolla ja iloisella asenteella. Energinen kohtaaminen saa hymyn huulille, jolloin asiakkaalle jää brändistä positiivinen mielikuva ja lisäpotku tuotteesi myynnille on taattu.

 

The Look of Déjà-Vu

Déjà-Vu -mallit ovat muuntautumiskykyisiä ja viihtyvät kameran edessä kuin kotonaan. Persoonallisuus, monipuolisuus ja raikkaus ovat malliemme valttikortteja, ja kanssamme on aina hauska työskennellä. Tarvitsitpa mainokseesi still- tai liikkuvaa kuvaa – Déjà-Vu -mallit takaavat huomiota mainoksellesi.

 

The Voice of Déjà-Vu

Déjà-Vu -juontajat ovat esiintymisen ammattilaisia, jotka eivät jää sanattomaksi yleisön edessä. Iloinen asenne ja varmuus näkyvät kauas ja kuuluvat äänessä, kun näyttävät ja ammattitaitoiset juontajamme ottavat tilan haltuun valloittavalla energiallaan tapahtuman luonteesta ja koosta riippumatta.