SHOWPAKETIT

MILLENNIUM BACKSPIN

90’s is so last season! Millennium Backspin on koko illan kestävä ohjelmakokonaisuus, joka tuo vuosituhannen parhaat bileet takaisin tämän päivän klubimaailmaan. DJ:n soittamat 2000-luvun vaihteen kuumimmat hitit, ja energiset Deja-vun tanssijat johdattavat yleisön aikamatkalle Millenniumin pyörteisiin. Ohjelmapaketti sisältää DJ:n 4-5 tunniksi, tanssishow’n (25 min) sekä esitanssijat, jotka nostattavat tunnelmaa pitkin iltaa.

A NIGHT WITH STARS

Tervetuloa punaiselle matolle! A Night with Stars –illan teemana ovat suurimmat starat kautta aikojen, ja tanssishow on jännittävä läpileikkaus musiikin legendojen hittibiiseistä aina 60-luvulta tähän päivään. Visuaalisen elämyksen lisäksi myös yleisö saa oman tähtihetkensä lavalla tanssijoiden kanssa. Show on täynnä vauhdin huumaa – seksikkyyttä ja viehkeyttä unohtamatta. Ohjelmapakettiin sisältyy vieraiden vastaanottaminen punaisella matolla sekä tanssishow (25 min). Ohjelmapakettiin on lisättävissä alkoholipromootio tai kuvausseinä vieraiden kanssa.

SPRING BREAK - TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2020

A LITTLE CHRISTMAS PARTY WITH DEJA-VU

Tervetuloa joulun ihmeelliseen maailmaan! Deja-vun pikkujoulushow’ssa ihastuttavat tanssijat tuovat loppuvuoden juhliin säihkettä, glamouria ja joulun taikaa. Ohjelmapakettiin sisältyy vieraiden vastaanottaminen tonttuteemaan sopivasti sekä alkoholipromootio (60 min). Ilta huipentuu vauhdikkaaseen tanssishow’hun, jossa on sopivasti viehkeyttä ja pilkettä silmäkulmassa.

HALLOWEEN HORROR

Seksikkäät zombiet ovat nousseet haudoistaan – pidä varasi tai he vievät sinut mukanaan! Deja-vun Halloween Horror on tyylikkäällä tavalla toteutettu show, jossa näyttävät tanssijat ja raskas musiikki yhdistyvät ennennäkemättömällä tavalla. Heittäydy mukaan tunnelmaan, karmein asu palkitaan!