NÄIN KAIKKI ALKOI

Vuonna 2014 se toteutui – pistimme pystyyn oman tanssiryhmän nimeltä Déjà-Vu. Nimi kertoo tarinaa siitä, että jäsenet eivät suinkaan olleet mitään uusia tuttavuuksia, vaan keikkaa oli painettu kimpassa jo vuosia. Ryhmä lanseerattiin tyylikkäästi Helsingin Casinolla. Porukka oli alusta alkaen iso – tyttöjen määrä ja vahvuuksien laaja kirjo mahdollistivat monipuolisen tarjonnan ja useampien samanaikaisten keikkojen tekemisen. 

  

Alun perin olimme nimenomaan tanssiryhmä, jonka jäsenet tosin olivat myös kokeneita näytös- ja mainosmalleja, sanavalmiita juontajia sekä sähäköitä promomimmejä. Déjà-Vun taival lähti käyntiin näyttävästi, kun pääsimme mukaan Kummeli-ryhmän revyyhyn. Kummeliäijät sekoilee -esityksiä Tampereella kertyi syksyn 2014 aikana komeat kaksikymmentä. NRJ Extravadance -risteilyillä Déjà-Vu viihdytti vuonna 2015 ja Millennium Backspin -show starttasi Viking XPRS -laivoilla syksyllä 2017. Vuonna 2015 Deja-mimmit olivat mukana käsikirjoittamassa Teflon Brothersin Posin kautta – musiikkivideota, jolla he myös esiintyivät.Vuoden 2016 Miss Helsinki – finaalissa saimme yleisön kohahtamaan rajulla, rock-henkisellä tanssishow`lla. Näiden lisäksi on kierretty lukematon määrä messuja, yritystilaisuuksia, yksityisjuhlia ja ravintolakeikkoja. Korjaamo-messuilla olemme olleet vakiokasvoja talvesta toiseen, sinne valjastimme vuosittain ison porukan promohommiin ja iltajuhlan tanssishow´hun.

  

Meille yksi suurimmista ylpeyden aiheista on aina ollut se, että teemme kaiken itse. Ryhmä on täynnä eri alojen osaajia, joten kaikki markkinointimateriaaleista koreografioihin ja keikkamyynnistä esiintymisasujen suunnitteluun on hoidettu tee-se-itse -periaatteella. 

TANSSIRYHMÄSTÄ TÄYDEN PALVELUN TAPAHTUMA- JA SISÄLTÖTALOKSI

Vaikka Deja-mimmit suhtautuvat tanssiin ja esiintymiseen intohimoisesti ja ovat tunnettuja huikeasta lavakarismastaan, on promootioiden osuus tilauksista jatkuvasti lisääntynyt. Siitä syystä aloimme jo pari vuotta sitten hakea joukkoomme myös promoihin keskittyviä kasvoja, samalla kun ryhmän nimeksi muutettiin Déjà-Vu Dancers and Promoters. 

Nyt on tullut jälleen aika uudistua – tulevaisuudessa moniosaava joukkomme hoitaa asiakkaan tapahtumajärjestelyt alusta loppuun sillä välin, kun työn tilaaja saa keskittyä huokailemaan ihastuksesta. Tapahtumatuotannon lisäksi uusiin aluevaltauksiimme kuuluu sisällöntuotanto, jonka hoidamme joko suunnitteluvaiheesta asti tai asiakkaan valmista materiaalia viimeistellen. Saammeko esitellä: Deja-vu Productions! 

Deja-vu Productions