You are currently viewing Esittelyssä: Uusi nimi ja visuaalinen ilme

Esittelyssä: Uusi nimi ja visuaalinen ilme

PITKÄJÄNTEISELLÄ SUUNNITTELULLA KOHTI UUSIA UNELMIA

Viimein on koittanut se päivä, kun voimme kertoa uudistuksesta, jota olemme työstäneet viime kuukaudet! Deja-vu 5 vuotta -postauksessa kerroimme historiastamme ja siitä, mistä kaikki lähti. Vahva kokemus esiintymisestä ja vuosien aikana kertynyt ammattitaito ja osaamisen syventäminen tapahtumien ja viestinnän saralla on vienyt meitä lähemmäksi unelmaa, josta olemme salaa haaveilleet jo pari vuotta.

Aloitimme muutoksen suunnittelun ja työstämisen vuoden alussa. Osana brändin muutosta ja uuden visuaalisen ilmeen luomista olemme hioneet uuden nimen, logon ja nettisivut uusine kuvineen. Olemme vahvistaneet tiimiämme ja valjastaneet käyttöön osaajiemme täyden potentiaalin – energiaa ja ideoita tässä porukassa riittää! Lisäksi palveluvalikoimamme kasvaa kahdella uudella palvelulla, ja uusi visuaalinen ilme näkyy entistä vahvemmin sosiaalisen median kanavissamme.

Fun fact: Visuaalisen ilmeen ja nettisivujen uudistusta varten kuvasimme yhteensä 26 eri kuvakokonaisuutta, joista 14 oli yksityiskuvia ja 8 ryhmäkuvia. Lisäksi päivän aikana kuvattiin Deja-vu Productionsin ensimmäinen promovideo. Kuvausten huolellinen suunnittelu ja aikataulutus on aina osa onnistunutta kuvauspäivää. 

Uusien materiaalien kuvaamiseen kului aikaa noin 12 tuntia kahdelle päivälle jaettuna. Varsin tehokasta toimintaa siis! Luultavasti asukokonaisuuksien suunnittelemiseen kului enemmän aikaa..!

DEJA-VU PRODUCTIONS

Liiketoimintamme ydin on aiemmin keskittynyt tanssi- ja promootiopalveluihin. Jatkossa tulemme tarjoamaan asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisemmin tapahtuma- ja sisällöntuotannonpalveluita, ja siksi nimenmuutos Deja-vu Dancers & Promotersista Deja-vu Productionsiin oli luonnollinen. Ennen kuin esittelemme uudet palvelumme tarkemmin, on aika ihastella uutta visuaalista ilmettämme. Mitä pidät?

YHTEISTYÖSSÄ UUDISTUKSESSA