You are currently viewing Tapahtuma- ja sisällöntuotannon palvelut

Tapahtuma- ja sisällöntuotannon palvelut

KOHTI KOKONAISVALTAISEMPAA ASIAKASKOKEMUSTA

Asiakkaiden odotusten ylittäminen on aina ollut valttikorttimme. Deja-vun konseptimuutoksen taustalla oli halu laajentaa palveluvalikoimaa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisemman palvelukokemuksen tapahtumien, ja jatkossa myös sisältöjen osalta. Tukeaksemme tätä tavoitetta olemme lisänneet palveluvalikoimaamme kaksi täysin uutta palvelua vanhojen suosikkien rinnalle.

HELPPOA TAPAHTUMASUUNNITTELUA JA -JÄRJESTELYÄ

Juhlat tai työyhteisön virkistyspäivä tulossa, eikä aikaa tai kiinnostusta suunnitteluun? Ei hätää! Ketterä tapahtumatuotannon tiimimme on apunasi, kun haluat järjestää tapahtuman, joka jättää positiivisen muistijäljen vieraiden mieliin. Elämykset ja kohtaamiset ovat lähellä sydäntämme, emmekä pelkää toteuttaa villejäkään ideoita! 15 vuoden kokemuksemme tapahtuma-alalta on antanut meille vahvan näkemyksen siitä, minkälainen on hyvä tapahtuma ja kuinka se rakennetaan sujuvasti. Ota yhteyttä, jos voimme auttaa kokonaisen tapahtuman tai jonkin tapahtuman osa-alueen organisoinnissa. 

LAADUKKAALLA SISÄLLÖLLÄ LISÄARVOA BRÄNDILLE

Sisällöntuotantopalveluihimme kuuluvat viestinnän ja videotuotannon palvelut alusta asti strategisesti suunnitellen tai lähes valmista viimeistellen. Vuosien työkokemus sisältöjen, markkinoinnin ja viestinnän parissa sekä alan trendien seuraaminen ovat kehittäneet meille terävän kynän ja tarkan visuaalisen silmän. Tiimiltämme luonnistuu niin yritys- ja blogitekstien tuottaminen kuin some- ja mainosvideoiden suunnittelu, kuvaus ja editointi. Sisällöntuotannon keskiössä on aina kohdeyrityksen strategia ja tavoitteet, ja lopputulokseksi kelpuutamme vain priimaa.