You are currently viewing Miten uusi keikkakokonaisuus valmistuu?

Miten uusi keikkakokonaisuus valmistuu?

Viimeisen vuoden aikana olemme saaneet tuottaa Viking Line XPRS miniristeilyille kaksi täysin uutta keikkakokonaisuutta. Back to the 80’s & X-mas Bash by Deja-vu saivat loka- ja marraskuussa ensiesityksensä ja näiden kokonaisuuksien suunnittelu aloitettiin jo kesällä 2023.

Täysimittainen show-kokonaisuus ei synny ihan hetkessä ja vaatii koko porukalta sitoutumista. Keikkakokonaisuuksista on tehty alustavat suunnitelmat jo ennen myyntiä, mutta vasta onnistuneen myyntiprosessin jälkeen iso pyörä pyörähtää käyntiin.

Katso maistiaiset Back to The 80’s sekä X-mas Bash by Deja-vu -keikoiltamme Instargam-tililtämme! Muista ottaa tili myös seurantaan. 

MITEN SHOW PÄÄTYY SUUNNITTELUSTA LAVALLE

  1. Biisien valinta – erittäin tärkeä vaihe, sillä musiikki luo pohjan kokonaisuudelle. Biisit valitaan totta kai teema huomioiden ja niin, että kokonaisuus olisi mukaansatempaava ja sisältäisi tyylilajeja useammista eri musiikkityyleistä.

  2. Koreografioiden suunnittelu – me teemme kaikki koreografiat itse ja onneksi porukastamme löytyy monta koreografitaituria. Koreografioiden suunnittelussa tulee ottaa huomioon myös lavalla esiintyvien tanssijoiden määrä sekä kuvioiden monipuolisuus.

  3. Valittujen biisien miksausDJ Dosse eli Tomi Dostinov on erittäin tärkeä yhteistyökumppani, niin itse illan show’ssa, kuin suunnitteluvaiheessa. DJ Dosse auttaa meitä biisien miksauksessa ja on totta kai mukana kokonaisuuden läpikäynnissä jo suunnitteluvaiheessa.

  4. Harjoittelu – uusien koreografioiden harjoittelu vie todella paljon aikaa. Viime syksynä olimme treenisaleilla vähintään kahdesti viikossa ja treenien pituudet venyivät lähes poikkeuksetta 3-4 tuntiin.

  5. Shown graaffinen ilme & mainosmateriaalit – jokaiselle show-kokonaisuudelle suunnitellaan oma ilme ja sen pojalta taitetaan mainosmateriaalit sekä laivayhtiön, että omaan mainoskäyttöön.

  6. Uusien esiintymisvaatteiden ompleu & hankinta – viime syksynä myös ompelukone kävi kuumana. Uusia asuja valmistui niin näihin kokonaisuuksiin, kuin Retro- ja Ysäriristeilylle.

  7. Ennen show-iltaa musiikkikokonaisuus ja show’n kulku toimitetaan ennakkoon laivayhtiön teknikolle. Kokonaisuus käydään vielä yhdessä läpi keikkaillan soundcheckissä heti laivaan saavuttua.

  8. Kenraalit eli viimeisen läpikäynnin pidämme vielä samana päivänä ennen H-hetkeä ja show’n startatessa nautimme esiintymisestä joka solulla!

Tällä hetkellä tuotamme jälleen jotain uutta syksylle 2024, joten pysyppä kuulolla!

TARVITSETKO TAPAHTUMAASI NÄYTTÄVÄN TANSSISHOWN?

Voit aina valita valmiista ohjelmapaketeistamme tai vaihtoehtoisesti räätälöimme show’n täysin tapahtumasi teeman mukaisesti. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!