You are currently viewing Vuosi 2020 käyntiin vauhdikkaasti

Vuosi 2020 käyntiin vauhdikkaasti

VUOSI KÄYNTIIN UUSILLA PROJEKTEILLA

Vuosi 2020 on lähtenyt käyntiin Deja-vussa uusien projektien parissa! Olemme saaneet ensimmäiset tapahtuma– ja sisällöntuotannon toimeksiannot, ja alkuvuosi on kulunut projektien suunnittelun ja toteuttamisen parissa. Tiimimme vahvuudet ovat päässeet loistavasti esiin projekteissa, ja on aina mahtavaa saada asiakkailta palautetta, kuinka näkemyksemme ideasta toteutukseen ovat ylittäneet odotukset. 

Suunnittelussa kaikki lähtee liikkeelle yhteisestä, vahvasta visiosta, ja toteutuksessa pyrimme tuomaan esiin ennen kaikkea tunnetta ja elämyksiä. Kun yksityiskohdat on mietitty tarkasti, voidaan nauttia toimivasta ja sujavasta lopputuloksesta. Uusista projekteista tulemme paljastamaan lisää myöhemmin. Kannattaa siis ottaa somekanavamme sivun alaosasta seurantaan!

Psst! Olet myös saattanut bongata Deja-vun Suskin ja Marikan viime viikkojen aikana Gold & Green sekä Radio Novan yhteisestä vaikuttajakampanjasta sosiaalisessa mediassa.

KEVÄÄN 2020 KEIKAT

Keikkakalenterimme päivittyy tiuhaan tahtiin, ja kevät tuo tullessaan mahtavia tapahtumia sekä tanssijoillemme että promoottoreillemme. Messukausi starttaa osaltamme helmikuun viimeisenä viikonloppuna Golfmessuilla ja maaliskuun puolivälissä promoottorimme edustavat Sign, Print & Pack -messuilla. Lisäksi maaliskuussa tanssijamme pääsevät viidyttämään sekä kauppakeskusasiakkaita että risteilykansaa! Vuonna 2020 tulemme panostamaan myös entistä enemmän videotuotantoihin. We can’t wait!

KIINNOSTUITKO PALVELUISTAMME?